Detviansky řízek
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 148 kJ / 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,80 g |
Tuky | 22,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 276 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: recept pochádza z bratislavskej vinárne "Veľkí Františkáni", kam sme chodili osláviť úspešnú skúšku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 10. 2010 19:12
Dakujem, že napriek môjmu nedorozumeniu ste hodnotili tak pekne a pravda, aj za bodíky
21. 10. 2010 19:11
Ospravedlňujem sa každému, kto poslal pripomienku k fotografiám k tomuto receptu za to, že som ich pripomienku nepochopila správne. Rada by som to uviedla na správnu mieru. Fotografie postupu sú rovnaké, pretože postup oboch jedál je rovnaký. Oba rezne sú síce plnené, ale každý inou plnkou. Príprava sa líši až v úplnom finále. Mrzí ma, že som to pochopila tak, že klamem a to isté jedlo vydávam za dve rôzne. Fotografie aj recepty sú moje. Prosím, prepáčte! Dakujem.
21. 10. 2010 16:20
fotka,nefotka,jídlo je super,bod...
21. 10. 2010 15:06
Já četla "deviantský"
Ale vypadá to výborně, poslala jsem bod. Určitě vyzkouším.
Ale vypadá to výborně, poslala jsem bod. Určitě vyzkouším.
21. 10. 2010 14:28
na sk topkách pri tomto recepte žiadne fotografie nie sú...
21. 10. 2010 14:17
Meszarosovabolya: pravdepodobne ste si zabudli okuliare. Tie fotky su rovnake. napr. hned ta druha: http://www.toprecepty.cz/fotky_nahled/0019/n_040_8...
21. 10. 2010 14:12
Cathlen nehovorím v obrazoch, tie fotky nie sú rovnaké, v odpovedi Ivana 79 som uviedla aj presné dátumy. Ide o recepty, ktoré už mám vložené aj na sk. Sandra Rozsivalová, ja som tie dátumy uviedla pravdivo, dalej nemám čo dodať
21. 10. 2010 13:54
No.....někdo chybu prostě přiznat neumí a ani nechce Možná všichni potřebujeme na fotky u tohoto receptu nové brýle
21. 10. 2010 13:50
Při přidávání fotografií je tam bohužel i funkce řadit fotky podle data přidání, všechny fotky postupu u Drátenické kapsy jsou z 18.10.2010, ale hlavní foto výsledného produktu, bylo vloženo až dnes
21. 10. 2010 13:37
Musím se zastat Maris, v době vložení receptu, byly hlavní fotogratie jak tohoto receptu tak Drátenické kapsy naprosto stejné i s bílou omáčkou. Teď už je to opravené. Každý by měl umět uznat svoji chybu, chybička se vloudit může.
21. 10. 2010 13:32
fotky v postupe určite rovnaké sú.... človek v inom dni neurobí úplne totožné zábery (ten istý uhol záberu, osvetlenie, zrolovanie mäsa a pod.)... ak je v tom kroku postup totožný, určite sa to dá na ilustráciu postupu použiť.... ale tvrdiť, že to nie sú tie isté fotky je zvláštne...
fotky výsledného produktu sú samozrejme iné.... to každý vidí...
(ale bolo to tak ako vraví maris, je to už opravené)
fotky výsledného produktu sú samozrejme iné.... to každý vidí...
(ale bolo to tak ako vraví maris, je to už opravené)
21. 10. 2010 13:24
Ibi, přestaň prosím mluvit v obrazech.....pokud nejsou stejné, musí být někde nějaká chybka, protože já je stejné fakt vidím
21. 10. 2010 13:19
Ivanka 79, dakujem Ti. Ty to predsa poznáš z 2. a 3. augusta 2010. Mám dojem, ak sa pes chce biť, palica sa nájde a ak sa nenájde, tak sa hľadá...ale nenájde sa
21. 10. 2010 13:16
spagetko, mrzí mne, jestli si to myslíš, ale nejsou stejné. Nejsem tak plytká, jak se možná domníváš. Podívej se líp na rezu. Dekuji. Ale ted se právem zeptám já, o co jde Vám?
21. 10. 2010 13:14
Už sa vykašlite na tie fotkyRezne sa robia vlastne rovnako,len s inou náplňou,tak tie fotky budú asi podobné.A keby boli aj rovnaké,je to Ibolyn recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 15 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 18 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 19 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 7 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 7 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 8 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 10 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 11 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 12 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 12 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso recepty detviansky bravčový rezeň opravené řízky recepty fotogratie recepty vepřové pomazánka z masa brněnský rezen dětvanský řízek detvianske rezne plnene bryndxovou naplnou dětvanský bravčový rízek priprava bravcoveho rezna detviansky reze recept jak uvařit řízek receptyrezen rošťáci z vepřového roštaci z masa jak uvařit domácí šunku recepty vepřové maso vepřové maso
Suroviny: pečeně vepřová, sýr eidam, šunka uzená, sůl, hořčice, mouka hladká, olej, voda, brambory, máslo
Detviansky řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXBz
23 názorů