Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota8 917 kJ / 2 131 kcal
Bílkoviny190,99 g
Tuky82,99 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol806 mg
Sodík2 546 mg
Sůl5,68 g
Sacharidy151,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

mirca75

1. 12. 2009 21:30

Iljuško zlatá:-),buď v pohodě,nic se nestalo a já už si poradím,opravdu;-).

Iljusa

1. 12. 2009 21:26

Asi si vždy tak dva dny dopředu napíšeme, co budeme dělat - je mi líto, že to takto dopadlo :-(

mirca75

1. 12. 2009 21:23

Iljuško:-) chtěla:-D.Ale náhradní pokrm již vymyšlen;-).

Iljusa

1. 12. 2009 21:18

:-DMirko - neříkej mi, že jsi chtěla dělat toto na zítra na véču:-?

mirca75

1. 12. 2009 20:06

Iljušo:-)moc pěkné:-p a asi si napíšeme seznam co kdo;-):-D.Naše zítřejší večeře tímto mění směr a bude něco jiného bez fotky;-).Boďka letí.

Iljusa

1. 12. 2009 19:31

Klasika, oblíbená v naší rodině. Peču na peč. papíru v troubě. Posílám bodík a foto ;-)

profesionální matka

6. 2. 2009 14:58

K mletému masu přidávám všechnu možnou zeleninu, kterou sklidím ze zahrádky, čímž se maso "namnoží" a taky se sníží tučnost. Velmi chutné jsou řízečky s pórkem, celerem, mrkví, cibulí, kapustou atd. Mám doma tři puberťáky, žerou jako kyseliny. Takže nastavuju vším, co mi přijde pod ruku a strouhankou a vejci taky nešetřím.:-D

jirka

17. 10. 2008 08:06

Mamča to dělá už několik let,nic nového.Tady tomu říkáme Holandský řízek.Ale je to fakt dobrý

Lusinda79

7. 10. 2008 16:17

Já nejsem příznivcem tučného masa, ale tyto řízky mám opravdu mooooc ráda(pravda, jednou za čas).Můžete asi použít i mleté vepřové, ale nevím, jestli bude výsledek stejný.Mléko hodně té mastnoty "spolkne".Jen přidávám trochu více sýra a sekanou petrželku, jak je v originále.Receptu dávám 1.:yes:

ivanrosko

7. 10. 2008 15:52

hadam by bolo aj ine maso to vase je dost mastne:-?

JanaDorazinova

5. 10. 2008 19:03

Já taky přidala hořčici a to mléko a je to nějaké řídké,snad to do zítra zhoustne,mám to v lednici a v nejhorším přisypu strouhanku.;-)

alus.s

5. 10. 2008 18:21

Jani dělala jsem přesně podle tohoto receptu, jen jsem přidala hořčici. Vejce jen na obalení.

JanaDorazinova

5. 10. 2008 16:53

ještě malý dotaz,už je to dlouho,co jsem to dělala,vajíčko jen na obalení?Do těsta ne?

rexinka

2. 10. 2008 23:48

Udělala jsem včera k obědu,dobré, jen sýru jsem měla více, ale "moji chlapi" nevrčeli,chválili,takže bude jedna s hvězdičkou:-)):yes:

Hella

18. 9. 2008 22:07

Jeden kuchař mi poradil, že je lepší sýr nastrouhat na mleté maso a zalít horkým mlékem, zamíchat a nechat odležet a od té doby to tak dělám.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: holansky rizek holanský řízek recept recept na holansky rizek bučkový řízek recept holansky rizek recepty holansky rizek jak se děla holanský řízek holansky sekany rizek maso na hořčici holanský řízek recepty holandsky rizek recept holandský řízek original holandsky řizek holanský mletý řízek recepty z vepřového masa holanský řízek holanský řízek se sýrem recepty-holansky rizek bůčkový řízek recept holansky rezen sekaný řízek se sýrem

Suroviny: plecko vepřové, sůl, mléko, sýr ementál, mouka hladká, vejce, mléko, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Bůčkové řízky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nvP