Sněhový krém do kremrolí
Kremrole jsou jedním z nejoblíbenějších českých zákusků. Ať už je připravujete z kupovaného listového těsta nebo si děláte třeba domácí šlehačkové, vždy je potřeba je naplnit dokonalým bílkovým sněhem. S našim receptem se vám jistě podaří na výbornou.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 4 257 kJ / 1 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 240,88 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dcera upeče 2 pláty listového těsta, mezi ně tento sněhový krém. Děti to milují.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 4. 2024 10:52
Moc dobrý a snadný recept na super krémík.
Měla jsem dvě již rozválená listová těsta - na jejich naplnění by bohatě stačila poloviční dávka z receptu.
Měla jsem dvě již rozválená listová těsta - na jejich naplnění by bohatě stačila poloviční dávka z receptu.
13. 12. 2022 07:50
Dělala jsem sněhový krém poprvé v životě a použila jsem tento recept. Krém se povedl na výbornou.
17. 11. 2021 19:51
Prosím, kolik kremrolí se naplní tímto množstvím? Děkuji.
14. 12. 2020 00:59
MilaH: autorom receptu je Irrena...
13. 12. 2020 22:44
Eliza: Krasnej a jednoducho vypadajici receptik. Cetla jsem hodne receptu na tento cukrovy bilkovy krem, ale niko nikde neudava na kolik kremroli jsou jejich recepty. Mam standartni trubicky koupene pred 50 lety. Vzdycky jsem je plnila jen slehackou, ale z detstvi si pamatuju jak jsem mela rada prave tyhle "cukrove". Muzes poradit? Nemuzu stat moc dlouho u sporaku a proto chci udelat kremu aspon na 20 kremroli najednou. Dopredu dekuji za radu a davam bodik.
30. 5. 2020 17:35
Povedlo se, využila jsem tip z poznámky, nemám formy na trubičky, udělala jsem falešné listové těsto tady z webu od casina.
8. 5. 2017 18:05
No, cukrařina někdy bolí ale toto je v postupu fakt blbě napsáno:
"... namočit prst do rozvaru,..."
Tabulka teplot a zkoušení rozvarů:
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4111&...
"... namočit prst do rozvaru,..."
Tabulka teplot a zkoušení rozvarů:
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4111&...
8. 5. 2017 16:05
Zuzka: poznáš podle toho, že při kapání z metly "řetízkuje" - jde po kapkách. Moje maminka měla myslím takové drátěné očko...
22. 4. 2017 16:38
jenom jednou jsem zkoušela "nit" a spálila jsem si prsty, jak se může sáhnout do rozvaru ?
1. 4. 2017 02:10
už to tu je napsáno, ale potvrzuji dobrý nápad s tím drátěným očkem, moje maminka to dělala také tak ...ten rozvar se naléval postupně a potom to ještě šlehala do prochladnutí
23. 3. 2017 08:20
jevyyyybbbbooornnnnnyyy
11. 3. 2017 18:48
vyzkoušela jsem do kremrolí z listového těsta, měla jsem trochu obavy , ale úplně zbytečně povedl se hned napoprvé a jiný už dělat nebudu díky za skvělý recept
15. 1. 2017 10:59
Orinka:
15. 1. 2017 10:56
zkusím to...
23. 12. 2016 23:16
Perfektní! Moc děkuji za recept Měla jsem trochu strach lít ten rozvar do ušlehaných bílků, ale vše dopadlo na jedničku a sníh byl tak tuhý, že se dal krájet
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 22 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 8 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 10 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 11 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 11 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 11 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 12 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 12 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 13 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Klenot mezi moučníky: Dort St. Honoré je vrcholem cukrářského umění. Troufnete si na něj?
Jak plnit cukrářský sáček, aby nebyla náplň všude okolo? Videonávod vám poradí
Občas nám při vaření nebo pečení zůstane přebytečný žloutek. Zpracujeme ho do těst a oceníme v domácí kosmetice
Další recepty
Tématické fráze: sníh do kremrolí náplň do kremrolí krém do kremrolí kremrole náplň bílkový krém do kremrolí bílkový sníh do kremrolí recept na napln do kremroli kremrole recept krem na kremrole vařený sníh do kremrolí sníh z bílků do kremrolí sníh na kremrole recept na sníh do kremrolí sníh do kremrolí recept sněhová náplň do trubiček snich do kremroli trubičky na kremrole kremrole jak uvařit sníh do kremrolí sníh do kremrolích recept
Suroviny: bílek, cukr moučkový, cukr krupice, voda
Sněhový krém do kremrolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0J8
35 názorů