Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hejkalův řízek

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

8. 11. 2010 17:30

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 921 kJ / 698 kcal
Bílkoviny47,36 g
Tuky36,66 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 883 mg
Sodík 356 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy40,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Lidové recepty paní Jožka Śvecová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iriska Iriska

9. 11. 2010 15:50

Samé dobroty jsou tam :yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 11. 2010 12:42

Díky, holky!!:-) Eli, bohužel nevím, čím nahradit játra, já je zbožňuji:-p

mysulka mysulka

9. 11. 2010 10:33

:-p:yes: Jani to vypadá moc dobře:-p:-K

eva hubova eva hubova

9. 11. 2010 10:12

:-p:-p:yes:+7

Eliza Eliza

8. 11. 2010 23:31

Vypadá to krásně...moc :-). Jenže moje chyba - nejím žádné vnitřnosti, takže neochutnám, ačkoli vím, že maso plněné játry je považované za lahůdku. Ale máš to moc pěkné.:yes:

Pajaska Pajaska

8. 11. 2010 23:26

Paráda Jani.:-p:yes::yes::-)

Merylas Merylas (moderátorka)

8. 11. 2010 21:41

Moc hezký recept, bude to dobrůtka:yes: A:-K

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

8. 11. 2010 20:06

:yes:+4, to určite urobím:-))

Jikotka Jikotka

8. 11. 2010 19:00

Janko za jedna :yes::yes::yes: a fotky jsou super:yes::yes::-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 11. 2010 18:43

Pajaja, moje úchylka, talíře, ale tenhle mám jen jeden. Na mé padesátiny jsem nechtěla vůbec nic, jen nějaký hezký talíř, jak je teď moderní, hranatý, nebo ovál..:-S Myslíš, že mi ho někdo koupil? Segra to dokonce blbě pochopila a dovezla mi servírovací talíř na chlebíčky!:-D

magdalenka magdalenka

8. 11. 2010 18:28

Toto robievam raz s játrami, pečienkou, raz so šampiňónmi...spolu ma to nenapadlo...teda skoro Hejkal...je to skvelé...:yes:

Pajaja

8. 11. 2010 18:18

Janíí, krása jako vždy a pěkně naservírovaná. Moc se mi líbí tvoje talíře. . . ;-):yes: +3

olina16

8. 11. 2010 18:00

Krása, jen bych v surovinách asi tu jednu cibuli vyměnila za vajíčko;-) Vyzkouším.

Colombo65 Colombo65

8. 11. 2010 17:50

:yes::yes::yes: To bude dobrota.

rebeka rebeka

8. 11. 2010 17:50

jenom hejkám:-Ohlady:-D:-D:-D:yes:krása:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso recepty hejkalův plněný řízek hejkalovi recepty veprove recepty moderní řízky vepřové s játrami o hejkalovi uchylky na taliri recepty na ryby hejkal hejkalův smažený vepřový řízek hejkalův smažený řízek hejkaluv kureci rizek recepty veprove maso s jatrami speciál lidové recepty těstíčko na obaleni masa recept na těstíčko na obalení masa

Suroviny: kýta vepřová, cibule, játra vepřová, žampióny, mouka hladká, máslo, vejce, mléko, mouka hladká

TopRecepty.cz

Hejkalův řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/693R