

Kuře na talíři
Suroviny
- 1 kuře
- 3 plátky másla
- sladká paprika
- kmín
- sůl
Postup přípravy receptu
Kuře očistíme, potřeme solí smíchanou s paprikou , pokmínujeme a vložíme na talíř (nejlépe ten starý babiččin).
Poklademe plátky másla a upečeme v troubě.
Nejjednodušší a výborný recept na kuře, který znám - zvládne ho i naprostý začátečník.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuře na talíři
-
Dělám často, ale jen sůl a kmín bez papriky, zbytečně se připaluje. Přidala jsem foto.
-
Tak jsem pekla kuře na porcelánovém talíři snad před 30lety.Talíř ještě mám a občas na něm ještě peču.Kuře jsem jen osolila.
-
v jednoduchosti je síla-posílám bodík
-
Hanule: Běžně peču na 250, ale klidně by stačilo na 200
-
Dobry den,
kucharky prosim poradte :]] na kolik stupnu a cca doba peceni?
Dekujii -
vynikající teměř za půl hodiny hotové
-
Takový zuhelnatělý
-
Dělám ho taky, ale míst talíře používám "víko" ze zapékací misky z varného skla, používám normální grilovací koření a peču úplně bez tuku. A jestli tady ten recept je nebo není 2x vůbec neřeším.
-
Nojo jen trochu křupavější kurčička, já vim
-
zizala:
-
Koubkova: Leda na skleněném víku, jakmile bude hlouběji zanořené, nebude to správně fungovat, kuře pustí moc šťávy a bude polodušené, ne takhle hezky pečené
Kuře není spálené, jen je trochu připálená kůže
-
-
Jana Remkova: Sú proste ľudia, ktorí netvoria, ale sa vyžívajú v hľadaní plagiátov...Mne sa recept páči a robil som to na pokličke z Jénskej misky !!!
-
Mně by zajímalo, proč se to kuře musí péct zrovna na talíři
To se nemůže péct ve skleněné ,zapékací míse, bez přikrytí, chutově v tom asi rozdíl nebude
To kuře na té fotce je spálený ,to je škoda kuřete
-
vybusna:také to tak dělám
s tou paprikou,mám jí na pečeném kuřeti ráda