Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře na talíři

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 6. 2008 12:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie934 kJ / 223 kcal
Bílkoviny0,21 g
Tuky24,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

29. 1. 2021 07:06

Dělám často, ale jen sůl a kmín bez papriky, zbytečně se připaluje. Přidala jsem foto. :-)

Helena Kokoškova

29. 12. 2015 14:15

Tak jsem pekla kuře na porcelánovém talíři snad před 30lety.Talíř ještě mám a občas na něm ještě peču.Kuře jsem jen osolila.:yes:

jankohrasko

16. 11. 2015 19:14

v jednoduchosti je síla-posílám bodík

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2013 19:19

Hanule: Běžně peču na 250, ale klidně by stačilo na 200;-)

Hanule

5. 10. 2013 18:19

Dobry den,

kucharky prosim poradte :]] na kolik stupnu a cca doba peceni?

Dekujii

jakeline

1. 3. 2013 07:14

vynikající teměř za půl hodiny hotové:-K

Paní Stanička

18. 9. 2012 17:01

Takový zuhelnatělý :-D :-D

Bohuna

17. 10. 2011 18:06

Dělám ho taky, ale míst talíře používám "víko" ze zapékací misky z varného skla, používám normální grilovací koření a peču úplně bez tuku. A jestli tady ten recept je nebo není 2x vůbec neřeším. :-p:-D;-);-)

Koubkova Koubkova

16. 10. 2011 11:20

Nojo jen trochu křupavější kurčička, já vim;-)

babun

14. 10. 2011 16:24

zizala::yes:;-)

zizala zizala

14. 10. 2011 16:17

Koubkova: Leda na skleněném víku, jakmile bude hlouběji zanořené, nebude to správně fungovat, kuře pustí moc šťávy a bude polodušené, ne takhle hezky pečené :-) Kuře není spálené, jen je trochu připálená kůže ;-)

Jaruška

14. 10. 2011 16:13

:yes::-))

smukoo smukoo

14. 10. 2011 14:58

Jana Remkova: Sú proste ľudia, ktorí netvoria, ale sa vyžívajú v hľadaní plagiátov...Mne sa recept páči a robil som to na pokličke z Jénskej misky !!!

Koubkova Koubkova

14. 10. 2011 13:58

Mně by zajímalo, proč se to kuře musí péct zrovna na talíři:-?To se nemůže péct ve skleněné ,zapékací míse, bez přikrytí, chutově v tom asi rozdíl nebude:-O To kuře na té fotce je spálený ,to je škoda kuřete

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 10. 2011 12:33

vybusna:také to tak dělám;-):yes: s tou paprikou,mám jí na pečeném kuřeti ráda;-):yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: česko na talíři recepty úprava kuřete kuře pečené na talíři česko na talíři zeleninová obloha na talíři jídla z kuřete pecene kure na taliri www česko na talíři recepty kuře na soli recept jidla s kurete recepty česko na talíři česko na talíři 13.11.2011 babiččino kuře kuře recepty recepty na úpravu kuřete recepty kuře jidlo z kurete obložené mísy aranžování uprava kuřat fotogalerie aranžování jídla na talíř

Suroviny: kuře, máslo, paprika sušená sladká, kmín celý, sůl

TopRecepty.cz

Kuře na talíři

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/63z