Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dělávám tak hlavně řízky, které zbyly z předešlého dne, protože ohřívané už nemají tak dobrou chuť a jsou tužší. Tyto jsou měkké. Strouhanka z nich neodpadává. Kdo nemá rád příliš ostrá jídla, použije raději Hradišťanku. Recept mám od známé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 3. 2019 20:21
10. 3. 2019 20:13
26. 12. 2018 11:43
26. 12. 2018 00:20
25. 12. 2018 18:18
25. 12. 2018 17:18
Lidi POZOR, zkoušela jsem to, bo me to zaujalo. Je to ODPORNÉ!!!!
Skoda rizku.
25. 11. 2016 19:42
25. 11. 2016 19:28
Vaša odpoveď, žiadna odpoveď.
Otázka bola prečo treba piecť hotový rezeň a nie ho vyskúšať.
25. 11. 2016 10:34
25. 11. 2016 10:30
Podľa postupu prípravy sa rezne usmažia. Toto je jasné.
Prečo potom už hotové sa majú znova piecť 45 min.?
Toto nie je pochopiteľné (raz je jedlo hotové, načo ho treba
hotoviť znova a tak dlhú dobu?).
Keby sa jednalo o gratinovanie, tak by to bolo niekoľko minút,
ale v recepte je jasne napísané "pečeme".
13. 3. 2014 19:01
13. 3. 2014 18:58
18. 2. 2011 16:43
8. 2. 2011 01:23
8. 2. 2011 01:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 4 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 9 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 10 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Právě bylo uvařeno:
Muffiny s kousky čokolády
JitkaSchusterova uvařila před 30 minutami
Kakaový zákusek s tvarohem a meruňkami
Miska2 uvařila před 57 minutami
Domácí kmínový chleba
knedlifek uvařila před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Miiichiii21 uvařil před 2 hodinami
Brownie
Terinkacicinka uvařila před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Mensi uvařil před 3 hodinami
Placky s medvědím česnekem
MarcelaPa uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
MartinaKucharka uvařil před 3 hodinami
Vepřová kýta po uhersku
Ivet88 uvařila před 3 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
eskymak uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Moravanka je oblíbená zeleninová směs, kterou si můžeme koupit hotovou. Využijeme ji ve studené kuchyni i při vaření
Jak na nejlepší těstíčko na obalování řízků. Takhle připravíte sýrové, česnekové, sezamové a další oblíbená těstíčka k obalování
Kynuté knedlíky trochu jinak: Nadýchaný alpský knedlík maxi velikosti s mákem a vanilkovou omáčkou chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso na moravance kotlety na moravance vepřové na moravance veprové plátky na moravance maso na moravance krkovice na moravance kotleta na moravance krkovička na moravance kuřecí maso na moravance rizek na moravance vepřové řízky na moravance řízky s moravankou vepřové maso na zelenině moravanka zbylé řízky plecko na moravance kureci na moravance plátky na moravance kuřecí maso zapečené na moravance kuřecí řízky s moravankou kuřecí řízky na moravance
Suroviny: řízek vepřový, vejce, mouka hladká, strouhanka, sůl, zelenina sterilovaná, máslo, olej
Řízky na Moravance nebo Hradišťance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koYv
21 názorů