Pečený losos na kopru s medovo-hořčičnou omáčkou
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 075 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,42 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 6,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 47,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokrm pochází z pořadu Prima vařečka, kde ho připravovala žena, provdaná do Švédska, jako ukázku švédského jídla.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 7. 2022 07:48
31. 12. 2017 15:04
9. 8. 2015 10:57
11. 1. 2014 12:45
29. 7. 2012 10:34
27. 3. 2011 09:37
Jemné maso - kuře, ryby - peču na více stupňů, přes 200°C a maso, které je potřeba péct déle - hovězí, vepřové - naopak dlouze a při nižší teplotě. Nevím, třeba je to špatně, ale je to zkušenost mých předků (kuchařů) a maso je vždy dobré.
26. 2. 2011 18:11
14. 2. 2011 14:17
14. 2. 2011 13:08
14. 2. 2011 10:56
14. 2. 2011 10:26
14. 2. 2011 09:04
14. 2. 2011 08:47
14. 2. 2011 08:24
14. 2. 2011 01:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 12 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 14 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 6 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 8 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
Další recepty
Tématické fráze: losos na kopru losos kopr pečený losos s koprem losos s omáčkou pečený losos peceny losos s omackou losos recept medovohorcicna omacka losos s hořčičnou omáčkou hořčičná omáčka s koprem recept na lososa losos s medem a hořčicí losos recepty recepty losos s omáčkou losos recepty kopr losos s hořčicí a medem losos s koprem pečený losos s s koprem candát s hořčičnou omáčkou pstruh s hořčičnou omáčkou
Suroviny: losos, česnek, med, hořčice, omáčka sojová, vývar masový, mouka hladká, máslo, citron, sůl, pepř bílý
Pečený losos na kopru s medovo-hořčičnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLWE
22 názorů