Brambory
Dnes je to již retro zákusek, ale dříve býval klasikou v každé cukrárně. Piškotové bufflery obmazané a spojené čokoládovým krémem a potažené sladkým marcipánem, býval jedním z nejoblíbenějších.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
20 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 14 073 kJ / 3 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,34 g |
Tuky | 237,72 g |
Vláknina | 4,25 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 245,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory chutnají téměř jako ty kupované. Recept mi poskytla kamarádky maminka. Bohužel fotopostup chybí, spěchala jsem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2011 19:44
mňam
17. 4. 2011 16:39
Jé tohle mi uniklo, to vypadá ale suprově!!!!!
22. 3. 2011 19:38
Markét: trouba předehřátá a možná stačí pootevřená, ale nezkoušela jsem. Vždy jsem měla troubu zcela otevřenou. Buffler by se měl pomalu sušit...
22. 3. 2011 18:42
V otevřené troubě dokořán? V předehřáté? Či stačí strčit do dvířek vařečku?
17. 2. 2011 19:54
jak od cukrářky
17. 2. 2011 19:00
Děkuji
Daniella O. - v čokoládové polevě s arašídy jako zákusek Pražské koule, také vynikající. Jinak těsto na bufflery se používá jako podklad pro likérové špičky, indiánky a nebo pařížské rohlíčky.
Daniella O. - v čokoládové polevě s arašídy jako zákusek Pražské koule, také vynikající. Jinak těsto na bufflery se používá jako podklad pro likérové špičky, indiánky a nebo pařížské rohlíčky.
17. 2. 2011 18:27
Pekny recept. Budou jiste vyborne i v cokoladove poleve, obalene v nasekanych arasidech + 4.
17. 2. 2011 17:46
Ty bych chtěla vyzkoušet, děkuji za recept
17. 2. 2011 17:12
nádhera ukládám k vyzkoušení bobík č.2 letí
17. 2. 2011 16:56
Máš je moc hezké
17. 2. 2011 16:49
Fantom: pečeno v době povánoční, bohužel již nejsou. Ale brzy se na ně opět chystám.
17. 2. 2011 16:47
mohl bych dostat jednu bramboru
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 14 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 15 hodinami
Banana split
Přidáno před 15 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 2 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 4 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 4 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 6 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 7 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 8 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 8 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 8 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zákusek brambora cukrářské brambory zákusek brambora recept pražské koule s arašidy recept pařížské brambory brambory zakusek pražské brambory zakusek pražske koule recept cukrářská brambora brambora zákusek brambory recept recept zákusek brambora recept na zákusek brambora zakusek prazska koule recept zákusky brambory cukrářské brambory recept zákusek brambor zakusek brambory pařížské koule brambory cukrářské
Suroviny: cukr krystal, mouka hladká, vejce, voda, máslo, mléko, pudink vanilkový, kakao, cukr, hmota potahovací, kakao
Brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEl9
12 názorů