Čína se zázvorem a medem
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 892 kJ / 2 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,18 g |
Tuky | 138,24 g |
Vláknina | 9,70 g |
Cholesterol | 589 mg |
Sodík | 6,82 g |
Sůl | 16,25 g |
Sacharidy | 113,97 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2015 22:45
pár opražených mandlí k tomu!!!
18. 2. 2012 21:23
Díky za skvělý recept. Zázvor dá jídlu vynikající chuť, kterou jsem dříve neznal. Bylo to tak dobré, že po dnešním vydařeném obědu jsem ještě naložil jednu várku do lednice na zítřek.
20. 12. 2011 15:42
Petr V.:ač nejsem autor, chápu, že autor fotil tak, aby bylo jasné, jak pokrm vypadá. Tudíž bych řešila spíše, zda mě recept láká, ne to, pro kolik lidí je fotka.Každý člověk si snad nabere toolik, kolik sní ne? Takže poznámka nemístná.
20. 12. 2011 15:35
Jen prosím - ta naložená porce s rýží je pro dva lidi! A nebo jednoho, který chce být brzy velmi obtloustlý. Myslete prosím na to a jezte jako lidi.
5. 3. 2011 16:09
5. 3. 2011 01:26
Fantom: díky moc za tip!!! já to většinou ani odležet nedávám, protože se nemůžeme dočkat
5. 3. 2011 01:25
J.R. když já vždycky všechno tak hezky rozepíšu, aby to bylo jasný i začátečníkům, kolik čeho kdy a kam mají dát no a my "zkušení" se v tom snad neztratíme
4. 3. 2011 23:42
Fantom, no jo, teď jo, ale v létě..nevím, nevím..No, tu chvíli by to určitě vydrželo, ale přes noc bych to moc neriskovala Ale tu hodinku před úpravou, to beru a vyzkouším. Učíme se celý život.
4. 3. 2011 23:35
moc pěkný jen bych to nedával do té lednice mam odzkoušeno že při pokojové teplotě maso rychleji zraje a lépe se dělá i když nakládam přes noc tak před tepelnou úpravou to hodinu necham stát v kuchyni
4. 3. 2011 23:32
Tak tohle bych si s chutí opravdu dala , ta fotka je lákavá
4. 3. 2011 23:28
No, hůlkama bych si spíš ublížila, ale recept se mi moc líbí. Ze začátku jsem nějak nechápala, proč je tam 2x zázvor. Už to chápu! Poslední dobou mi doma nikdy nechybí. Dokonce mám i tu sečuánskou pánev. Fakt fajný receptík, pro mne hodně zajímavý. Já bych to asi nechala odležet přes noc, to by nemělo chybku
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 16 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 16 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 17 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 10 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 11 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 12 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 12 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 12 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 14 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 15 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kureci maso se zazvorem kureci cina se zazvorem recepty se zázvorem čína recept kuřecí čína s medem kuře na zázvoru s medem maso se zazvorem kuřecí směs se zázvorem kuřecí směs s medem kuřecí maso se zázvorem a medem recept na čínu cina zazvor kuřecí se zázvorem a medem recept se zazvorem kuřecí maso s medem čína na zázvoru masová směs se zázvorem cinske kure na medu čína na medu kuřecí prsíčka čína
Suroviny: prsa kuřecí, pórek, paprika čerstvá červená, olej, olej, omáčka sojová sladká, omáčka sojová, zázvor, koření sečuánská pánev, sůl, med, solamyl, vejce, solamyl, zázvor, med
Čína se zázvorem a medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvvW
11 názorů