Soljanka aneb okurková polévka
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 4 200 kJ / 1 004 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,34 g |
Tuky | 48,75 g |
Vláknina | 18,59 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 4,90 g |
Sacharidy | 90,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já osobně přidávám kečup, víc mi to s ním chutná:-) Recept mám od tchýně která je z Ukrajiny, tak snad vám také bude chutnat!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 3. 2011 21:30
Aha špatně jsem to napsala až je maso uvařené tak přidám brambory a cca 15min.povařit a cibulka to samé.. brambory nevařím předem
15. 3. 2011 20:43
Mám dotaz, zemiaky a cibuľa sa pridávajú na konci /zemiaky extra zvlášť uvarené/ alebo tomu zle rozumiem?
15. 3. 2011 16:29
mockrát děkuji a polévka právě není taková ta klasika někomu může chutnat někomu ne..
15. 3. 2011 15:54
Rokssy:vítám,tě na topkách,ať se ti tu líbí.receptík je zvláštní a chce to vyzkoušet+1
15. 3. 2011 15:32
děkuji za přivítání a doufám že bude chutnat je to má nejoblíbenější
15. 3. 2011 14:30
Rokssy, vítám tě v naší Topkové rodině, jako nového a dalšího člena a přeji ti, aby se ti tady líbilo s náma i s receptama
Soljanka vypadá docela dobře, já zprvu četla "masových kostek", tak jsem z toho byla vykulená a oni jsou to kostiasi jí brzy vyzkouším, u nás je polévka grunt a tak ti dávám 1.bodík
Soljanka vypadá docela dobře, já zprvu četla "masových kostek", tak jsem z toho byla vykulená a oni jsou to kostiasi jí brzy vyzkouším, u nás je polévka grunt a tak ti dávám 1.bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 7 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 20 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Polévka z kuřecích hřbetů
milan.pohy uvařila před 13 minutami
Buchta - prošívaná deka
Nicoolka uvařila před 49 minutami
Krémová pórková polévka
eliskac uvařil před 1 hodinou
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 3 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Jak má vypadat správně propečený steak? Řekneme si, jak se jednotlivé varianty liší
Další recepty
Tématické fráze: ruska polevka solanka polévka solanka solanka polevka ruska soljanka soljanka okurková polévka okurková polévka s bramborem ruske polevky letní okurková polevka soljanka recept ruska okurkova polevka okurková polévka recept masová soljanka ukrajinska soljanka solanka ruska polevka durynská soljanka solanka recept ruská polévka recept na soljanku soljanka se párkem
Suroviny: kost, bujón slepičí, mrkev, brambory, párky, maso uzené, salám jemný, okurky sterilované, cibule, česnek, hrstka, petrželka, česnek sušený, protlak rajčatový
Soljanka aneb okurková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvBB
6 názorů