Hornický guláš
Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 858 kJ / 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,10 g |
Tuky | 10,53 g |
Vláknina | 16,04 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-recept mám z magazínu Právo
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 3. 2011 11:15
Děkuji všem za zastání
28. 3. 2011 09:41
a Rotchildove milióny...
28. 3. 2011 09:09
28. 3. 2011 08:18
28. 3. 2011 08:12
28. 3. 2011 08:10
28. 3. 2011 08:08
Jani, tvé fotky jsou krásné... a gulášek jistě moc dobrý .
28. 3. 2011 07:54
28. 3. 2011 07:50
28. 3. 2011 07:45
Jani - nic s z toho nedělej, fotky máš krásný a asi Ti to někdo závidí.
28. 3. 2011 07:35
jinak myslím že je jedno kdo fotil - hlavně je důležité kdo vařil...
28. 3. 2011 07:22
27. 3. 2011 23:39
27. 3. 2011 20:18
18. 3. 2011 20:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 21 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 24 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 9 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 10 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 11 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 13 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: čím zahustit guláš gulas pro 30 osob čím zjemnit gulaš jak zahustit guláš gulas pro 40 osob anna remková životopis anna remková životopis barmský guláš cim zahustim gulas jak zjemnit hovězí gulas recept guláš pro 40 osob hornacky gulas gulaš z kližky na způsob divočiny vhodné maso na guláš balkansky guláš horniacký guláš dort hornický hovezi gulas pro 40 osob hornický vepřový guláš lahůdkový guláš
Suroviny: kližka hovězí, cibule, pažitka, máslo, houby, paprika čerstvá červená, česnek, paprika čerstvá zelená, klobása ostravská, rajče, kmín celý, sůl, vývar hovězí, olej
Hornický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVoy
55 názorů