Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hornický guláš

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

16. 3. 2011 13:14

Suroviny

Porce: 3-4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 858 kJ / 444 kcal
Bílkoviny57,10 g
Tuky10,53 g
Vláknina16,04 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy24,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-recept mám z magazínu Právo

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 3. 2011 11:15

Ta já jsem se tady konečně dohrabala a koukám, jak puk v brance!:-D:-D:-D Někdo tady napsal, že se tomu zasměji a měl pravdu;-) Ostravo, mé rodné město:-D, já ten foťák měla v opravě;-), právě kvůli své horlivosti vyfotit vše postupně, aby opravdu každý uvařil i podle fotek;-). Takže jsem já blb fotila i nad párou a do foťáku se mi dostala vlhkost. Byla jsem 6 týdnů bez foťáku a nakonec mi ho vrátili s tím, že vada je neopravitelná!!:-( Byla jsem totálně bez nálady a už přemýšlela nad koupí v pořadí u 3 foťáku, co jsem na Topreceptech. Doma ho rozbalila a koukám, foťáku nic není!:-O Tak fotím dál. Ty už nevíš, že když něco vyfotím špatně, hned se mi ozve maestro Coolombo:-D:-D a poradí mi, co dělám zle;-) A já poslouchám rady zkušenějšího a učím se;-). Nemyslím si, že mám nějaké mimořádně super fotky, jsou tady rozhodně lepší, ale snažím se. Z plechovky na paštiku mi syn vyrobil tvořítko na rýži, z plechovky z Barmské šunky formičku na vajíčko, vnučkám jsem zabavila různé nádobíčko a dělám, co umím.;-) Jen u zeleninového tataráku je sice můj recept, ale fotka "nově" Isindy;-) a na zveřejnění receptu v AHA mi dala souhlas. Všichni se lepšíme, protože chceme, aby tyto stránky byly naší vyzitkou.
Děkuji všem za zastání:-K:-K

magdalenka magdalenka

28. 3. 2011 09:41

Ja by som tiež chcela mať problémy neregistrovnej ostravy...
a Rotchildove milióny...

zizala zizala (moderátorka)

28. 3. 2011 09:09

No jo, závist - to jsou muka, co ostravo? Když ona Iva (varilamasickakasicku) tak okatě vynášela Janu do nebe v několika receptech najednou, že mě hned napadlo, že to vyvolá nějakou reakci :-O :-))

misza misza

28. 3. 2011 08:18

Maris, Elizo:-D:-D:yes: Ostrava (neregistrovaný/á) bez komentáře:no: Ale stejně je to směšné, z čeho všeho se tu dá napadat:-D A myslím, že Jana se tu taky tomu zasměje;-)

maris maris

28. 3. 2011 08:12

Eliza: :-)) - další varianta je, že Jana běží s talířem k profesionálnímu fotografovi;-):-D

chocolate chocolate

28. 3. 2011 08:10

Jani:-K, nenechej se nepodloženým (a i hloupým) nařčením otrávit.Jana fotí pro topky už pár let, je tudíž logické, že praxe dělá mistra.

Eliza Eliza

28. 3. 2011 08:08

Divím se, co mají lidi za starosti...;-):-/ Někomu se líbí fotky a není schopný je pochválit autorce, tak se raději bude přesvědčovat, že je nefotila sama a ještě to na sebe veřejně vyblábolí...:-O:-* Takže ostravo, jak to podle tebe je ve skutečnosti?;-) Jana si na focení jídla pro Toprecepty najala profesionálního fotografa, který k ní přijde vždy, když je jídlo hotové a jako honorář dostane najíst? ;-):-D:-? Nebo mu snad platí...??:-D Kvůli fotkám pro internet? :-*

Jani, tvé fotky jsou krásné...:yes::-K a gulášek jistě moc dobrý :-p.

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 3. 2011 07:54

Znám Janu R.osobně a tak se jí musím zastat,nikdy by nevydávala fotky za svoje, pokud by to její nebyly,je taková,že by to klidně napsala.;-):yes:Má teď lepší fotky, ano,ale myslím,že k tomu se propracuje každý, kdo rád fotí a baví ho to.;-):-K:-K

Pejli Pejli

28. 3. 2011 07:50

Nechci tady Janu obhajovat, ale jsem svědkem toho, jak se nakrucuje u jídla, aby to bylo špicovní:-D..z levé, pravé strany, blíž, makro, mikro :-D:-D hold závist je závist ;-)

maris maris

28. 3. 2011 07:45

ostrava: Jana není sama, kdo se za tu dobu tady výrazně zlepšil ve focení a já nemám nejmenší pochyby, ani mě to nenapadlo, že by to nefotila sama. To, že měla Jana foťák v opravě, může vědět jen ten, kdo sem chodí pravidelně, tak buď nás tady v tichosti šmíruješ nebo jsi registrovaný - známý/á/ a jen nemáš odvahu to napsat pod svým zavedeným nickem.
Jani - nic s z toho nedělej, fotky máš krásný a asi Ti to někdo závidí.

Betyna

28. 3. 2011 07:35

ostravo, já si myslím že jsi taky registrovaná, akorát na rozdíl od nás nemáš odvahu napsat pod registrovaným nickem....
jinak myslím že je jedno kdo fotil - hlavně je důležité kdo vařil...

ostrava

28. 3. 2011 07:22

Zajímalo by mě, kdy se pí Remková naučí takhle fotit sama. On ten náhlej přerod na tak zázračnou fotografku je nesmysl. Dřív měla taky hezký fotky, teď ale to nefotila jedna a táž osoba. Měla foťák v opravě a ten ji najednou dělá výborný fotky, no toho opraváře bych chtěl vidět.Vím, že si to myslí řada z vás registr.,ale nemáte vodvahu se k tomu vyjádřit. Ale je fakt, že fotky hezký jsou, ale ne rukou autorky. Nezapomeňte mě smazat.

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 3. 2011 23:39

varilamyskakasicku: Jéééžiši, díky!!:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 3. 2011 20:18

jANI, TY JSI ROZENA KUCHARKA, A I ASI ALE FOTOGRAFKA "IN", PODLE MNE JSOU TO VAZNE ODBORNE FOTA, JAKL Z KNIH KUCHAREK,ANI PAN POHLREICH JE TAK NEMA, JAKO TY, NEMAS KONKURENCI , IVA

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 3. 2011 20:56

Anna Kocikova: popravdě, Aničko, mne taky ne a vůbec nevím, jakou tam má funkci!:-D Ale bylo to v návodu;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čím zahustit guláš gulas pro 30 osob čím zjemnit gulaš jak zahustit guláš gulas pro 40 osob anna remková životopis anna remková životopis barmský guláš cim zahustim gulas jak zjemnit hovězí gulas recept guláš pro 40 osob hornacky gulas gulaš z kližky na způsob divočiny vhodné maso na guláš balkansky guláš horniacký guláš dort hornický hovezi gulas pro 40 osob hornický vepřový guláš lahůdkový guláš

Suroviny: kližka hovězí, cibule, pažitka, máslo, houby, paprika čerstvá červená, česnek, paprika čerstvá zelená, klobása ostravská, rajče, kmín celý, sůl, vývar hovězí, olej

TopRecepty.cz

Hornický guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qVoy

Naposledy jste si prohlédli