Fazolový salát s uzeným kolenem a paprikášem

Jana Remkova Kuchařka:

Saláty 1 názor

43

Suroviny

plechovka fazolí v tomatě
kousek paprikáše
uzené koleno 20-30 dkg
olivový olej
cibule
2 kyselé okurky
kousek salátové okurky
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na trošce olivového oleje a cibuli si osmažíme paprikáš nakrájený na kostičky.

  2. Odstavíme a do tohoto základu si nakrájíme uzené koleno na malé kousky, kyselou okurku a kousek salátové okurky.

  3. Přidáme fazole, vše zamícháme.

  4. Podáváme s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Fazolový salát s uzeným kolenem a paprikášem

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo