Čínský rapl
Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 128 kJ / 1 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,36 g |
Tuky | 97,25 g |
Vláknina | 24,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,98 g |
Sůl | 13,35 g |
Sacharidy | 120,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z knihy Petra Novotného : Ham a mňam. Pánu Novotnému ho poslala p. Nina z Vysočiny.
Má veľký úspech medzi známymi, kto ochutnal, dožaduje sa opäť. Napriek jednoduchosti je fakt výborný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 5. 2017 20:49
Martina: Ďakujem, že ste si tak starý recept všimli. Skúsim urobiť aj podľa vás.
2. 5. 2017 16:05
My uz tenhle recept delame leta, ale ja do nej nedavam kysele okurky ale balkansky syr a kukurici a zamicham tuto smes s testovinami. Vsechny chute se smisi a chutna nam to vic nez bez nich.
28. 6. 2011 18:25
spagetka: Laďka, ty nám to robíš naschvál, však ? Soukromý řezník, z Německa...a čo my ostatní ?
27. 6. 2011 09:10
Já jsem na jarmarku koupila od soukromého řezníka(z Německa) bezvadně vyuzené a okořeněné klobásky (dokonce i z hovězího masa a fakt ), párečky - a jak to nemusím (myslím taky ty "senza" z marketů ), tak to voní intenzivně ze špajzky, fofrem ubývá, takže aspoň 1 zachráním a udělám s tímto. Díky fakt chuťnému masíčku věřím,že nebudu dochucovat.
27. 6. 2011 09:02
My máme asi iné bunkyale nám to nechutilo.Tiež mám tú knihu a skúšala som to...asi to bude tým,že akékoľvek párky,špekáčky a pod.nastudeno nám nechutiaAle vyzerá dobre
27. 6. 2011 08:34
tejaja:tejajko právě,někdy to není ani z masa,on tedy ten točený mezi námi děvčaty taky nic moc,ale alespoň není tak tučný
27. 6. 2011 08:21
Simonka, tie špekačky už nie sú to, čo bolo kedysi, však ? Ja si vyberám podľa výrobcu, čo je poctivé mäso v špekáčiku a čo je nastavované.
27. 6. 2011 07:03
receptík se mi líbí,ale též bych ho udělala asi z točeného salámu,poslední dobou špekáčky nemusíme.+1
27. 6. 2011 06:27
cathleen: opravené, ja viem, že názvy píšeme v češtine, píšem ich tak tiež
Len si dovolím opraviť meno autora, nie je to recept p. Novotného, on tie recepty iba pozbieral a vydal v knihe. Pozrela som sa opäť do knihy, recept je od pani Niny z Vysočiny. a týmto názvom ho nazvala autorka ( inak v slovenčine je to rapeľ, aj v knihe, ale to nevadí, nie ? ).
Len si dovolím opraviť meno autora, nie je to recept p. Novotného, on tie recepty iba pozbieral a vydal v knihe. Pozrela som sa opäť do knihy, recept je od pani Niny z Vysočiny. a týmto názvom ho nazvala autorka ( inak v slovenčine je to rapeľ, aj v knihe, ale to nevadí, nie ? ).
26. 6. 2011 15:31
Knihu mám také a dvakrát jsem převáděla název do češtiny kdopak to zas přepsal? Autorka? Proč?
Slovenštinu mám moc ráda, ale názvy i slovenských receptů tu píšeme česky, pokud vím. A toto je velice známý recept českého herce, který jej nazval Čínský rapl, ne rapel', Terezo. Takhle to nikdo nenajde.
Slovenštinu mám moc ráda, ale názvy i slovenských receptů tu píšeme česky, pokud vím. A toto je velice známý recept českého herce, který jej nazval Čínský rapl, ne rapel', Terezo. Takhle to nikdo nenajde.
25. 6. 2011 10:55
Mě chytá rapl teď, protože je 11 hodin a já ještě nevím, co bude k obědu
25. 6. 2011 09:16
Také znám a chutná nám toJen místo špekáčků používám Junior+8
25. 6. 2011 09:09
tejaja:Nemyslela jsem to tak,že by to nebylo dobré,ale ona i plnotučná hořčice má každá úplně jinou chuť. Někdy jemnější, jindy výraznější.
25. 6. 2011 08:35
Vypadá to jedle a co se týče dochucování, já myslím, že je fakt na každém, co si dochutí a čím. Muž rád hodně ostré, určitě přiostří pepřovou čili omáčkou nebo tabascem,já ažtak ostré nemusím
25. 6. 2011 07:58
1974andrea: neviem, aké máte bunky, ale je to jedno z mála jedál, kde dodržujem presne pomery. Robila som to na roznych posedeniach, u mňa aj v manželovej práci, v rodine...nikdy nikto nechcel ničím ešte dochucovať a každému chutilo. A že tých ľudí, čo to jedli, bolo požehnane...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 17 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Právě bylo uvařeno:
Zapečené těstoviny s mletým masem
Lvicus uvařil před 5 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony a porkem
Elivet uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mamhladik uvařila před 5 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Mamhladik uvařila před 5 hodinami
Cheesecake - jednoduchý, pravý
Mamhladik uvařil před 5 hodinami
Drožďová pomazánka podle Matyska
VarilaMysicka uvařila před 5 hodinami
Pudinková bábovka bez mouky
Aneleh81 uvařil před 5 hodinami
Vepřové na česneku
Pavel Jobanek uvařila před 8 hodinami
Knedlíky houskové hrnečkové, vařené v mikrovlnce
Hello Doly uvařila před 8 hodinami
Hlíva pečená s bramborami na smetaně
KatkaCechova uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: rapl cinskej rapl rapl salat rapl recept výborne kecupaci čínský rapl salát cinsky rapel recept na rafaelo podle novotného špekáčky podle petra novotného salat čínsky rapl recept na čínského rapla čínský rapl podle pavla novotneho cinski jidla co je rapl čínnský rapl recept salát rapl recepty petra novotného spekacky recept na rapl čínský rapl salát ze špekáčků a zeleniny recepty z spekacku petra novotneho
Suroviny: špekáček, rajče, paprika čerstvá červená, okurky sterilované, cibule, hořčice plnotučná, kečup sladký, olej, voda, cukr, omáčka worcesterová, omáčka sojová
Čínský rapl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4WV6
20 názorů