Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z pekingského zelí II

Přísun vitamínů je nezbytný zejména v zimním období. Ideální forma je v podobě chutného jídla, třeba salátu. Pekingské zelí je dostupné prakticky po celý rok a salát je opravdu výborný.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

8. 7. 2009 19:22

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Manelka

31. 3. 2020 11:20

Ze všeho nejdřív pochvala za fotografii na začátku receptu, vypadá nádherně. Já už mám hotovo, přidávám papriku kápii a na ozdobu kousek rajčete a medvědího česneku. Z celého zelí jsem připravila 4 krabičky. Jednu si bere manžel do práce. Jedna je na stole na večer. Zaženu hlad okamžitě. Doporučuji všem. Čínské zelí je nejen zdravé, ale i lahodné. :yes::yes::yes::yes::-)
Už je mi hned veseleji s Top recepty. Děkuji...

Jana

21. 10. 2013 16:13

:yes:Recept vypadá moc dobře, až do konce, myslím tím pokapat olivovým olejem, díky za inspiraci.

Soňka

21. 10. 2012 12:38

:yes::yes::yes:

Ivana Ch

9. 7. 2010 11:54

:-p:-p:-p;-):-D:-)):yes:

Eliza Eliza

8. 7. 2010 16:48

Díky za recept na bezva letní salátek :-p. Posílám bod a pár obrázků...:-)

sidera

28. 9. 2009 13:12

Pro Václava: s těmi rajčaty a balkánem to vyzkouším, já někdy přidávám mrkvičku na jemno nastrouhanou, je dobrá a hezky to vypadá :-)

spagetka spagetka

28. 9. 2009 12:26

xena (neregistrovaný/á) - 100% nezvracel po čínském zelí, hledejte jinou příčinu, že to manželovi nechutnalo, je možné - vám snad chutná úplně všechno? Ale nesvádím to na recept jako takový ;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

28. 9. 2009 12:01

Dělám, dělám. Ještě nakrájím najemno čerstvou papriku a opravdu vše pečlivě promačkám. Pak tam jen vmíchám ještě rajče bez semínek a nakrájený balkánský sýr. Je to náramná dobrota a to jsem masožravec. ALE SIDERKO to tvoje je s méně druhů ale taky fantastické. Když mám jen to, tak si to taky dělám. Jde i normální bílé hlávkové zelí. Je to FAJN. !! +bodík.

Ivana79 Ivana79

28. 9. 2009 11:48

A čo už môže byť na tomto šaláte zlé:-?:-?:-OKlasický sladko-kyselý nálev a zelenina...tak to nechápem

xena

28. 9. 2009 11:45

mě to nechutnalo ! asi se mi to nepovedlo . :-(( syn potom zvracel a manžel to nejedl . :-O:no:

hana

28. 9. 2009 11:34

:-S:-((

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 7. 2009 22:54

No, došla mi dýně a budu muset vymýšlet saláty, protože sklep je prázdný:-))(ne, že bychom jedli jen dýni):-D, ale naše babina by se za ni utloukla a to jsem jí měla 60 sklenic:-O, ale má taky moc ráda saláty a tenhle vůbec nevypadá zle:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čínské zelí čínské zelí recepty cinsky salat cinske zeli recept čínské zelí a jeho úprava zálivka na čínské zelí recepty cinske zeli recept čínské zelí recept na čínské zelí čínský salát recept čínský zelí recepty na čínské zelí cinske zeli-salat jak zpracovat čínské zelí cinskezeli čínský salát z hlávkového zelí zálivka na čínský salát salát s činským zelím salát ze zelí čínské saláty

Suroviny: zelí pekingské, okurka salátová, cibule, cukr, ocet, ocet bylinkový, olej olivový

TopRecepty.cz

Salát z pekingského zelí II

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nxzp