Znojemská specialita z časopisu Blesk
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 636 kJ / 1 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,85 g |
Tuky | 128,12 g |
Vláknina | 10,45 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 936 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 41,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Blesk Vaše recepty, autorkou je Jindřiška Mlecová z Olomouce.
Recept jen malinko poupraven.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 6 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 23 minutami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 35 minutami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 47 minutami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 1 hodinou
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 1 hodinou
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 1 hodinou
Tvarohová rychlovka
Klarson uvařila před 1 hodinou
Moc dobré naložené kuřecí maso
horkja uvařila před 1 hodinou
Další recepty
Tématické fráze: speciality z vepřoveho recepty blesk recepty speciality z veproveho masa recepty blesk fazolový gulaš s klobásou recepty blesk fazolový gulaš s klobásou speciality recepty speciality z plecka speciality pečená masa recepty speciality z masa časopis blesk maminčiny recepty fazolový guláš speciality z vepřového masa recepty bleskrecepty vepřove recepty speciality blesk speciality z vepřového plecka blesk vaše recepty znojemska z veproveho maminciny recepty hovezi po znojemsku speciality z vepřového masa na pive
Suroviny: plecko vepřové, cibule, sádlo, protlak rajčatový, vývar, mouka hladká, okurky sterilované, hrášek sterilovaný, mrkev sterilovaná, pivo světlé, pepř, paprika sušená sladká, sůl
Znojemská specialita z časopisu Blesk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGmD
16 názorů