Kuřecí čtvrtky vonící anýzem a hřebíčkem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 252 kJ / 538 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 55,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 5,70 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2011 13:42
Isi, rýmovalo by se ....vonící anýzem a skořicí (třeba příště)
Těmi svými receptíky a nádhernými fotkami mě vždycky dostaneš - Pavlovův reflex funguje, sotva je jedním očkem zahlédnu!
+13.
Těmi svými receptíky a nádhernými fotkami mě vždycky dostaneš - Pavlovův reflex funguje, sotva je jedním očkem zahlédnu!
+13.
25. 10. 2011 16:40
Zajímavý receptíkv závěru krásně nafocený+12
24. 10. 2011 10:45
Ivanko - no to opět nádhera - není co dodat, snad jenom opravdu vyzkoušet
23. 10. 2011 10:04
díky všem za milé komentáře i body
Elizo: já anýz taky nemusím, ani klasické vánoční anýzovky, ale v této kombinaci mě mile překvapil a fotouznání od tebe...to je velká pochvala děkuji
Elizo: já anýz taky nemusím, ani klasické vánoční anýzovky, ale v této kombinaci mě mile překvapil a fotouznání od tebe...to je velká pochvala děkuji
22. 10. 2011 23:04
Já sice anýz nemám moc ráda - ani tu francouzskou anýzovku, jejíž název jsem zapomněla a "naskakuje" mi jen absint a pernod...ale je to to třetí...; ale Ivanko, ty tvoje fotky jsou tak úžasné, že uvažuji o bodíku už jen pro ně...bez vyzkoušení. Doufám, že budeš vařit častěji (myslím tím zde, pro nás očumující... ).
22. 10. 2011 22:15
krásné fotečky...
22. 10. 2011 22:13
Zajímavá chuťová kombinace, fotky lákavé jako vždycky
22. 10. 2011 22:04
isindy:Isi, krásný recept, krásný fotky, jako nakonec všechny tvoje výdobytky a takhle nechtěně, nebo namátkou vznikají ty nej...recepty Máš ode mne krásnýho 10.boda
22. 10. 2011 19:40
isindy: taky se mi toto někdy stává, říkám tomu "šotek v kuchyni",dělala jsem včera marinádu na králika a vypadl mi křen ve sklence a už byl taky v marinádě, takže to znám pěkný rcp. i fotečka
22. 10. 2011 19:28
rebeka: no ono se mi to tak nějak semlelo...chtěla jsem naložit kuře a vypadl na mě sáček s anýzem...tak se mi splašil mozek, zapracovala fantazie, popadla jsem i hřebíček a bylo vymalováno nádherně to fakt vonělo a chuťově zvláštní pikantní nasládlá chuť...docela jsme si šmákli, udělám to častěji
22. 10. 2011 19:26
no do háje jsem olízla tlamu, jak emericý buldok ty dycky víš, jak nám to naservírovat, aby to v nás vyvolalo pavlův reflex
22. 10. 2011 19:25
BILKOVAI: není to vůbec rybí chuť ani vůně, můžeš ji nahradit sladkou sojovkou, ta je ale chuťově výraznější... vůbec se té omáčky neboj, používám ji do marinád často a děkuji za pochvalu
22. 10. 2011 19:23
rihana: přidávám foto, je běžně k dostátní v supermarketech
22. 10. 2011 18:11
Vypadá to hodně jedlé!
22. 10. 2011 18:03
Isindy, ty Tvoje fotky prostě nemají chybu. Opravdu nádhera Ještě jsem nikdy nepoužila ústřicovou omáčku. Tak nějak z ní mám strach. Jak to chutná? Po rybě? Zajímavý racept, ale tu chuť si nedovedu představit. Ale ty fotky...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 16 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 19 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kedlubnové smaženky
Fofa. uvařila před 7 minutami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
plysovykozisek uvařila před 42 minutami
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 1 hodinou
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 4 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 7 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 12 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 12 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 17 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 18 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 18 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty s anýzem jak vypada anyz kuřecí ctvrtky pečené kuřecí s anýzem kuřecí čtvrtky recept omacka s anyzem kuřeci šotek jak naložit kuřecí čtvrtky jidla s anyzem masove pokrmy s anyzem oddeleni zadni ctvrtky kurete kuřecí maso s anýzem vánoční kuřecí naložené kuřecí čtvrtky recept horni ctvrtky kuřeci čvrtky plňěne masem pecene maso s anyzem kureci prso a hrebicek kuřecí prsa anyz marinady s hřebickem
Suroviny: kuře čtvrtky, omáčka chilli, ústřicová omáčka, anýz, koření hřebíček, voda, olej
Kuřecí čtvrtky vonící anýzem a hřebíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R5wO
20 názorů