Podzimní jelení ragů
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 11 062 kJ / 2 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 207,96 g |
Tuky | 191,54 g |
Vláknina | 11,30 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,80 g |
Sacharidy | 18,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 1. 2023 09:03
Přidala jsem k mrkvi ještě dvě čerstvá rajčata a bylo vynikající 👍
26. 2. 2020 14:48
Tak dnes jsem dělala a opravdu dobré. Naloženo jsem měla 2 dny, jen jsem vše z úspory času uvrhla do tlakového hrnce. Zahušťovala jsem, po přepasírování, jíškou (máslo+ mouka) a na konci jsem teda nedávala mrkev, jen jsem ji nechala vyvařit. Rodinka vařenou mrkev nemusí....Přílohu jsem udělala bramborovou kaši, kvůli dětem. Tříleťák snědl velký talíř, přítel si malinko dopepří, omáčka je jemňejší...Všem nám chutná . Díky za super recept...
28. 12. 2013 21:24
Opravdu jsem to udelala, doporucuji, je to vynikajici.
3. 11. 2011 15:36
Posílám bodík a budu se těšit až seženu masíčko
3. 11. 2011 12:05
no, tak opět polknu a nechám si zajít chuť už nemám ani kance a jelena no toho už jsme neměli hodně let - ale asi bude inprovizace - mix hovězího a vepřového - schválně, jestli to moji strávníci poznají
3. 11. 2011 07:04
hmmmmmmmmmmmmmmmmm
2. 11. 2011 23:36
Krásný recept+11A omáčka je parádní
2. 11. 2011 19:37
Ha, další lovec jelenů, ještě, že máme zdroj, viď Otíku. Já ho dojídala ještě dnes a ty už s novým receptem
2. 11. 2011 19:25
krása a určitě i+9
2. 11. 2011 19:21
Hm mám slíbeného srnce
2. 11. 2011 19:19
Colombo65:parádní recept+8
2. 11. 2011 19:16
tohle joooo
2. 11. 2011 19:16
2. 11. 2011 19:12
Fotka i recept vypadají krásně, ale jak uvařit jelení ragů bez jelena ?
2. 11. 2011 19:10
mám v mrazáku kýtu z daněly
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 5 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 8 minutami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 10 minutami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 13 minutami
Královské rohlíky
lizamzizalku uvařila před 16 minutami
Tvarohová rychlovka
Klarson uvařila před 16 minutami
Moc dobré naložené kuřecí maso
horkja uvařila před 17 minutami
Jednoduchý domácí chleba
OlgaBunatova uvařila před 58 minutami
Omáčka z řapíkatého celeru
Anaja uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou a tvarohem
Kolibinka uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: jelení maso recepty jak naložit jelení maso recepty jelení maso jelenní ragů jelení ragú na víně recept na jelení maso marináda na jelení maso jelení maso recept jelení maso recepty na jelení maso recepty ragů naložení jeleního masa ragů z divočiny jeleníragů ragů z jeleního masa jelení kousky daněla recepty daněla recept jelení ragů na zelenině ragů recepty jelení maso
Suroviny: plec jelení, cibule, mrkev, špek uzený, sůl, mouka hladká, máslo, jalovec, bobkový list, pepř černý, sůl hrubá, olej
Podzimní jelení ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6zVl
22 názorů