Maso v povidlové marinádě

pelda Kuchařka: pelda

Vepřové maso 4 názory

Suroviny

3 lžíce švestkových povidel
2 lžíce bílého vína
2 lžíce oleje
2 stroužky česneku
1/2 chilli papričky
sojová omáčka
sůl
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na kostičky a zalijeme marinádou.

  2. Necháme v ledničce přes noc a poté smažíme na oleji.

  3. Marináda:
    Smícháme víno, povidla, olej, sojovou omáčku, osolíme a přidáme prolisovaný česnek a nadrobno nakrájenou chilli papričku.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Maso v povidlové marinádě

  • Ivana Ch Ivana Ch

    Toto jídlo jsem vyzkoušela. Mě a našemu dospělému synovi to moc chutnalo,tedy mě obvzlášť.Ale našemu taťkovi se to moc nepozdávalo.Určitě to budu pro nás dva dělat častěji a našemu zmlsanému tatínkovi hold udělám třeba škubánky.Ty máme rádi všichní.

    Odpovědět

  • Jiřina G. Jiřina G.(neregistrovaný)

    Mezi surovinami není žádné maso!
    :no:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Nevím, co je na tom divného, já dělám běžně omáčku ze švestkových povidel k uzenému a bramborovým knedlíkům - je to téměř stejné jako tento popis a určitě to vyzkouším. Můj muž to před lety taky nechápal,a teď to patří mezi stálice našíkuchyně. :-p

    Odpovědět

  • IVa IVa(neregistrovaná)

    divnýýýýýýýýýýý:-/

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: marináda na vepřové maso švestková marináda marináda z povidel povidlový dip marináda na kuřecí maso pohlreich maso na povidlech vepřové maso v marinádě vepřové na povidlech maso s povidlovou omáčkou vepřové povidla nakládaní masa na grilování veprové s povidly vepřové maso na povidlech marináda vepřové maso vepřové maso s povidly marináda ze švestkových povidel nakládání kančího masa pečená povidla s medem marinada s povidel marináda švestková

Zapomněl/a jsem heslo