Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kostelecké jelení maso

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

4. 1. 2014 13:44

Suroviny

Porce: 2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 396 kJ / 1 051 kcal
Bílkoviny68,28 g
Tuky63,47 g
Vláknina9,35 g
Cholesterol 227 mg
Sodík 996 mg
Sůl2,42 g
Sacharidy31,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Recepty od Dony-mnou mírně upraveno

Pro milovníky zvěřiny a jemně navinulých omáček. SKVĚLÉ!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

8. 1. 2014 19:01

Anna Kocikova: Díky;-)

Anna Kocikova

8. 1. 2014 18:47

Navinulé omáčky miluji a jestli je to zvěřina,nebo konina je mi jedno;-):-D
Jani mě by určitě chutnalo,mňam:-p:yes::-K

JanaDorazinova

6. 1. 2014 13:53

Dana61:;-):-p

Dana61

6. 1. 2014 09:42

velmi povedený jelen:yes::-D

hanes24

4. 1. 2014 17:39

Komu se nelení, dostane jelení. Musím se do Alberta podívat, mám chuť na jeleňa.:yes::-D:-D

danielle72

4. 1. 2014 15:50

Jelena není nikdy dost :yes::-p

suslajda

4. 1. 2014 15:37

Jana Remkova:Dík podívám se;-)

JanaDorazinova

4. 1. 2014 13:48

Hani, jelení maso měl stále Albert!! Koupila jsem ho předevčírem. Nevím, jestli Hypernova, ale supermarket Albert;-)

suslajda

4. 1. 2014 13:46

To věřím, že je to skvělé jen kde vzít toho jelena;-)povedené masíčko:yes::yes:+

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty z jeleního masa příprava jeleního masa pokrmy z jelena recept z jeleního masa recepty z jelena jelení maso na zelenině jelení výpečky jelení přední jelení krk recept jelen recepty pokrmy z jeleního masa jelení krk recepty jelenní maso recepty recepty s jeleního masa pokrm z jelena jelení recepty výpečky z jeleního masa jeleni jjelenní maso recepty jelení krk priprava

Suroviny: maso jelení, slanina uzená, máslo, mrkev, petržel, celer, cibule, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, koření hřebíček, tymián, ocet, cukr krystal, šťáva citronová, víno červené suché, marmeláda rybízová, jíška tmavá hotová, sůl, masox

TopRecepty.cz

Kostelecké jelení maso

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4wV2