Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 582 kJ / 1 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,88 g |
Tuky | 16,97 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 439 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 168,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Cibuli můžeme dát péct syrovou, ale musíme počítat s tím že bude tvrdší.
Slovo papilota je převzato z francouzského papillote (papijot).
Můžeme přidat na kousky nakrájenou anglickou slaninu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 8. 2023 08:01
26. 1. 2012 20:51
26. 1. 2012 20:06
26. 1. 2012 18:42
26. 1. 2012 18:24
Migueli, tu dobu bych (pro sichr) asi upravila, ve staré plynovce by to za dvě hodiny bylo černé.Jinak je to prima recept.
26. 1. 2012 17:57
26. 1. 2012 17:44
26. 1. 2012 17:29
26. 1. 2012 17:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 3 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 17 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 17 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 18 hodinami
Sýrové bulky
Přidáno 27. 4. 2024 11:39
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Právě bylo uvařeno:
Pudink s piškůtky
Merylas uvařila před 20 minutami
Kinder Paradiso
Babu1 uvařil před 22 minutami
Bezkonkurenční králík
Michak uvařila před 25 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
broucekSylva uvařila před 48 minutami
Vepřová kotleta - rychlá
bertidlo uvařila před 1 hodinou
Domácí houskový knedlík
Karoli uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
petrysek2307 uvařila před 1 hodinou
Plátky panenky na másle
Zuzka1023 uvařila před 2 hodinami
Ovesný koláč s jogurtem a ovocem
katka639 uvařila před 2 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
tomikk81 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Slovenská kuchyně: Tajemná živáňská pečeně. Jak se správně skládá a co k ní podávat?
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Pečení v papilotě je stará metoda úpravy pokrmů, která se hodí i v současnosti. Použijeme ji i při grilování
Další recepty
Tématické fráze: papillota co jsou papiloty vareni v papilote rychlý oběd s vepřovým masem vaření v papilotu papiloca papiloty na vaření papilota na vaření papilota vaření papileta papiloca papiloza papiloza jak udělat papilotu kureci prsicka v papilote kureci rizek v papilote brambory v papilotě se se špenátem kuřecí prsa v papilotě zapeksne zemaky s veprovym masem zapece brambory s kuřecím masem
Suroviny: brambory, prsa kuřecí, maso vepřové, cibule, hořčice dijonská, sůl, pepř, olej olivový, rozmarýn, šalvěj, tymián
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO75
9 názorů