Chléb z remosky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 550 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,39 g |
Tuky | 8,72 g |
Vláknina | 24,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 310,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chlebík v remosce dělávám nižší, to aby se při kynutí, když se peče, nenalepil na víko.
Chleba váží 700 g, má fantasticky křupavou kůrku a je nadýchaný. Druhý den je mírně tužší, přesto výborný.
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 5 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 5 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 7 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 1 hodinou
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 1 hodinou
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 1 hodinou
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 2 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 3 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 4 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečení chleba v remosce chleba v remosce chléb v remosce domácí chleba z remosky domácí chleba z remosky domácí chléb z remosky domácí chleba v remosce chleba pečený v remosce chleba pečený v remosce remosky domácí chléb pečený v remosce pečení domácího chleba v remosce stará remoska recepty chleb pečený v remosce domácí chléb v remosce remoska recepty domáci chleba do remosky recepty pro remosku remoska malá jak upect chleba v remosce
Suroviny: voda, cukr, kmín celý, sůl, ocet, mouka celozrnná žitná, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, droždí,
Chléb z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rX9B
47 názorů