Malajské hovězí maso

www.toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 3 názory

54

Suroviny

1/2 kg zadního hovězího masa
2 lžíce sojové omáčky
1 lžíce octa
1/4 lžičky strouhaného muškátového oříšku
sůl
pepř
1 dl vývaru
cibuli
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, promícháme vidličkou a utřeme do něj směs ze sojové omáčky, muškátového oříšku, soli a pepře. Necháme 1 hodinu "odpočinout". Šťávu uschováme.

  2. Rozpálíme olej a maso po obou stranách dohněda opečeme. Podlijeme marinádou a doměkka dusíme.

  3. Na talíři maso polijeme šťávou s pečení a posypeme osmaženou cibulí nakrájenou na kolečka. Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Malajské hovězí maso

  • Jana Remkova Jana Remkova

    mno, nevypadá to špatně:-p +

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    no......ocot som dala cerveny ovocny, aby to malo taku aziatsku farbu..a na zaver som to dochutila stiplavou paprikou..takze z UHO vznikla nieco ako priblizna malajska....cibulka je skor kontinentalna zalezitost, ale urobila z toho velmi prijemne jedlo...

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Tak, vybusna, na to jsem zvědavá! Vůbec jsem si nevšimla toho receptu na hovězí masíčko:-p

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo