Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Malajské hovězí maso

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 2. 2008 21:55

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 246 kJ / 537 kcal
Bílkoviny113,97 g
Tuky7,37 g
Vláknina0,25 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 2,01 g
Sůl4,70 g
Sacharidy3,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 5. 2009 21:58

mno, nevypadá to špatně:-p +

vybusna vybusna

26. 5. 2009 20:18

no......ocot som dala cerveny ovocny, aby to malo taku aziatsku farbu..a na zaver som to dochutila stiplavou paprikou..takze z UHO vznikla nieco ako priblizna malajska....cibulka je skor kontinentalna zalezitost, ale urobila z toho velmi prijemne jedlo...

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 5. 2009 10:44

Tak, vybusna, na to jsem zvědavá! Vůbec jsem si nevšimla toho receptu na hovězí masíčko:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit z hovězího masa recept na hovězí maso hovězí maso recepty asijská kuchyně recepty hovezi maso recept top recepty hovězí maso recepty z hovezího masa hovězí maso recepty pro děti recepty hovězi maso hovězí maso pro děti směs z hovězího masa recepty na hovezi maso prodej hovězího masa z farmy hovězí po asijsku malajské kuře asijské hovězí recepty asijské kuchyně co uvařit z hovězího asijská kuchyně-recepty top recepty-hovězí maso

Suroviny: hovězí zadní, omáčka sojová, ocet, ořech muškátový strouhaný, sůl, pepř, vývar, cibule, olej

TopRecepty.cz

Malajské hovězí maso

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NEm