Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 979 kJ / 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,42 g |
Tuky | 24,87 g |
Vláknina | 2,30 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 45,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Expres krupicové nočky s bazalkou - do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PrgA
Moje poznámka
Expres krupicové nočky s bazalkou - do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PrgA
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 36 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 3 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 3 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 8 hodinami
Tématické fráze:
krupicové nočky,
krupicová zavářka do polévky,
krupicové nočky do polévky,
krupicova zavařka,
krupicove noky do polevky,
zavářka do polévky z krupice,
nočky do polévky,
krupicove nočky zavarka,
zavářka do polévky krupicové noky,
zavářka z krupice,
zavarka dopolevky z krupicove kase,
zavářka do polévky bez vajec,
noky do polévky bez vajec,
krupicová zavářka do polévek,
krupicové nočky recept,
krupicové nočky do polévky recept,
nočky z krupice,
krupicová zavařka do vývaru,
krupicové noky s bazalkou,
nočky s bazalkou
Suroviny:
máslo,
vejce,
vývar,
krupice,
bazalka čerstvá,
sůl
Komentáře (13)