Albertová musaka
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 858 kJ / 1 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,74 g |
Tuky | 56,53 g |
Vláknina | 13,53 g |
Cholesterol | 670 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 97,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Musaku jsem nikdy neděla, ale dlouho jsem na ni měla zálusk. Hledala jsem, vybírala, až nakonec našla leták Albertu ( proto ten název ) a upravila podle svého.
Je to dobrůtka, chutná teplá i studená.
Hledala jsem poctivě, úplně stejná tu není, tak se snad nebudete zlobit, že jsem si dovolila přidat "svoji".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 3. 2012 20:43
Velmi pěkné, jen nevím bílé víno suché, jakou značku jste použila. Muller Thurgau je takové, já se v tom nevyznám, to je jediné co jsem ochutnala.
27. 3. 2012 20:33
Koukám, že tu bylo asi zase nějaké vzrůšo, ještě, že jsem to nečetla. Dělávám taky, i s tou skořicí a do bešamelu teda dávám jenom muškátový oříšek. Takže chuť znám. A tyhle pokrmy, bohužel, někdy nejdou nafotit tak,jak bychom si představovali, viď. Ale ty ses toho zhostila velmi dobře
27. 3. 2012 19:26
krása
27. 3. 2012 18:57
pěkné papáníčko, hned bych si odebrala na talíř, bod+
27. 3. 2012 18:11
Zahleděla jsem se do té mísy-i v ní po odebrání porce to vyadá moc dobře
Moc hezké jídlo+
Moc hezké jídlo+
27. 3. 2012 18:10
Musaka vypadá skvostně.
27. 3. 2012 17:05
A hele, polovina komentářů je pryč
27. 3. 2012 17:00
danielle72: nevím, z jakého důvodu byl byl předchozí komentář vymazán
aha.. on tu není ani ten, na který jsem reagovala
aha.. on tu není ani ten, na který jsem reagovala
27. 3. 2012 15:37
rebeka: Rebi, vycházej z toho, že Tě může nas***štvat jenom inteligent Kritizovat umí každej, no ne?
A pochopitelně přidávám bod
A pochopitelně přidávám bod
27. 3. 2012 14:38
Tanicka: těžko mě teda ne ale je pravda, že příprava je poněkud složitější
27. 3. 2012 14:03
Rebí, u nás jsou všechny musaky oblíbené, je jich víc druhů(já tu mám bramborovou s mletým masem) Před mnoha lety ještě v bývalé Jugoslavii, jsem se jich přejedla, měli jí tam na každém rohu Od té doby je doma dělám a ty máš za tu tvojí 6.boda
27. 3. 2012 13:48
Miluju tohle jídlo.. škoda, že je po něm člověku tak těžko Bod už za to, že se někdo pustí do té přípravy..
27. 3. 2012 13:45
Lucka-jdi si mezi sobě rovné primitivy
Rebeka nezbylo malinko?
Rebeka nezbylo malinko?
27. 3. 2012 13:25
A prej jdu na 17-ku nebo jsem to cetla blbe? je to mozne, nahledla jsem na lacno a to pak blbe vidim
cece reveni, ty si vylepsujes prijmy varenim dobrot pro nadstandarty? to si pak pujdu zanadstandardit k vam do spitalku to bych si dala libit. . . bertikovo musaku a k tomu jako dezert jednu z tvych epesnich ruladek
Na jakym to oddeleni robis? Abych si mohla vymyslit chorobu?
p.s. Musaka je mnam, naposled ji varil manza. . .moh by zas, no ni?
cece reveni, ty si vylepsujes prijmy varenim dobrot pro nadstandarty? to si pak pujdu zanadstandardit k vam do spitalku to bych si dala libit. . . bertikovo musaku a k tomu jako dezert jednu z tvych epesnich ruladek
Na jakym to oddeleni robis? Abych si mohla vymyslit chorobu?
p.s. Musaka je mnam, naposled ji varil manza. . .moh by zas, no ni?
27. 3. 2012 13:24
Hmmm, tak takové dobroty já můžu. Škoda, že mám doma takový vybíravce zatracený. +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 58 minutami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 23 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Právě bylo uvařeno:
Poctivá květáková polévka
Pavelvan uvařila před 18 minutami
Plněné papriky v zeleninové omáčce v pomalém hrnci
Jaja.27 uvařila před 28 minutami
Rajská polévka se špeclemi
Ivcatkoo uvařil před 31 minutami
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
JanaDr uvařil před 1 hodinou
Salát ze skleněných nudlí s asijskou zeleninou
JanaDr uvařil před 1 hodinou
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Napalsko uvařila před 1 hodinou
Kuřecí krém s medvědím česnekem
AKlacanova uvařila před 1 hodinou
Kefírový koláč
jubull uvařil před 2 hodinami
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lilek nebo baklažán: Máme pro vás vydatnou dávku inspirace, jak tuto chutnou zeleninu zpracovat v kuchyni
Alkohol v těstě, v koláčích a ve sladkých krémech: Mohou takový moučník konzumovat i děti?
Jak na šťavnaté pastitsio: Fantastické řecké „lasagne“ připravíte rychleji, než italský originál a pochutnáte si stejně!
Další recepty
Tématické fráze: musaka s lilkem a bešamelem recepty musaka s mletým masem a bešamelem bramborová musaka musaka recept musaka s bešamelem musaka s mletým masem musaka musaka se skořicí bramborová musaka s mletým masem musaka s lilkem výborná musaka recept na musaku recept musaka musaka recepty musaka top recepty musaka víno recept musaka skořice musaka s mletým masem a lilkem mail alberto.sk loc:cz luxusní musaka
Suroviny: maso hovězí mleté, cibule, česnek, víno bílé suché, skořice mletá, lilek, cuketa, sůl, pepř, rajče, rajče loupané, bazalka čerstvá, olej olivový, máslo, mouka hladká, mléko, bobkový list, pepř černý, kůra citronová, sůl, pepř, brambory,
Albertová musaka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZpBv
31 názorů