Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodové nic se špaldovým korpusem

Variant na osvěžující jahodový moučník je nespočet. Tento recept přináší dort, který má základní korpus pečený ze špaldové mouky, která je bohatější na živiny a vlákninu. Na něm pak leží tvarohový krém posetý kousky čerstvých jahod.

Hodnocení receptu je 5,0 (55×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 70 min

110 min (40 min příprava + 70 min tepelná úprava)

31. 3. 2012 16:34

Suroviny pro 1 kus

1 kus

dortová forma o průměru 26 cm

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 995 kJ / 3 584 kcal
Bílkoviny145,33 g
Tuky155,00 g
Vláknina25,46 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 801 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy389,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Blesk pro ženy - speciál Léto 2/11, značně upraveno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

31. 3. 2012 18:48

senky::-D:-D no, vidíš;-):-D:-D
holky.. děkuju moc.. vám všem:-):-K
a vyzkoušejte někdo, budu ráda:-K

senky senky

31. 3. 2012 18:47

:-O:-O Přesně NIC pro mně:yes::-D:-D:-K

rebeka rebeka

31. 3. 2012 18:47

AniCiz:no nic.. když mlssáš, vlastně nemlsáš:-D:-D skoro nic.. jenom lehoulinké, nadýchané.. nic:-8:-D:-D

AniCiz

31. 3. 2012 18:41

:-O:-O:-Onic? po čertech krásné..:yes::yes::yes::-K

nofrona

31. 3. 2012 18:41

:-p:-p:yes:

Ivusa Ivusa

31. 3. 2012 18:33

:-KTakové NIC bych si dala hned....:-)):yes::yes:

eva hubova eva hubova

31. 3. 2012 18:31

:-O nádhera:yes:

rebeka rebeka

31. 3. 2012 18:28

Veronika.Hrozna: aha.. no, už jsem to psala níž.. v původním rcp je psáno 150g celozrnné mouky.. tu můžeš;-):-?
a myslím, že klidně by šla i polohrubá, asi i hladká;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

31. 3. 2012 18:24

rebeka:Já myslela korpus z jiného těsta tedy piškotové těstíčko,
a použít jenom krém z pudinku co se nevaří,já mám na špaldu alergii vubec z ní nic jíst nesmím ! Ani sušenky ze špaldové mouky ! A nevím čím se dá v tvém receptu špaldová mouka nahradit ? Polohrubou ?

rebeka rebeka

31. 3. 2012 18:10

Veronika.Hrozna::-O já ti asi nerozumím.. co z piškotu:-O:-?

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

31. 3. 2012 18:08

Naprosto skvělé až na ten korpus ,ale ten se udělá z piškotu "né" a poslední věta ,že umyje dortovou formu je pravdivá,já nevím kde se ten obsah těch forem pořád ztrácí:-? Na formu je potřeba asi namontovat past na myši,ale "takovou nemamo"!:-)

pipre pipre

31. 3. 2012 17:45

To vypadá báječně a také dietně:-):yes::yes:

monikaK

31. 3. 2012 17:42

rebeka:no,celé možná jo - přece se nebude dělit!:-D - ale postupně!:-8:-D:-D

rebeka rebeka

31. 3. 2012 17:35

monikaK: Moni.. já ti slibuju, že pokud to nesníš celé:-D:-D:-D tak nepřibereš.. je to fak nic;-):-)

monikaK

31. 3. 2012 17:33

tohle si tisknu!-myslíš,že to bude stačit na těch mých 20 kilo?:-//:-D:-D:-D:yes::-p

1 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jahodove nic korpus ze špaldové mouky jahodový dort s korpusem čím nahradit polohrubou mouku piškotové těsto ze špaldové mouky jahodový dort ze špaldové mouky spaldovy dort dort ze špaldové mouky špaldová mouka jahody tvaroh recept nic špaldový korpus na dort špaldovy piskotovy korpus čím nahradit špaldovou mouku nic recepty za nic dorty s korpusem jahodový piškotový dort z celozrnné mouky recepty s korpusem dr oetker bezove rezy jahoda mouka špalda recept recept s korpusem

Suroviny: mouka špaldová hrubá, máslo, cukr hnědý, žloutek, tvaroh, jogurt, vejce, cukr moučkový, pudink vanilkový, jahody čerstvé, želé dortové

TopRecepty.cz

Jahodové nic se špaldovým korpusem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mG4A

Naposledy jste si prohlédli