Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodové nic se špaldovým korpusem

Variant na osvěžující jahodový moučník je nespočet. Tento recept přináší dort, který má základní korpus pečený ze špaldové mouky, která je bohatější na živiny a vlákninu. Na něm pak leží tvarohový krém posetý kousky čerstvých jahod.

Hodnocení receptu je 5,0 (55×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 70 min

110 min (40 min příprava + 70 min tepelná úprava)

31. 3. 2012 16:34

Suroviny pro 1 kus

1 kus

dortová forma o průměru 26 cm

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 995 kJ / 3 584 kcal
Bílkoviny145,33 g
Tuky155,00 g
Vláknina25,46 g
Cholesterol 1,62 g
Sodík 801 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy389,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Blesk pro ženy - speciál Léto 2/11, značně upraveno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

3. 4. 2012 09:50

rebeka: Ale chlapi ti maj domácí Plzeňský ,slivovičku a karpatský brandy to se dováží, ale Zlatej klas ... na pečení :-//:no: Asi je moc těžký !

Sarovka

3. 4. 2012 09:43

Jahodové nic:-8:-K Super název a myslím, že u nás doma během pár minut nezbyde ve formě ani drobek:-D

rebeka rebeka

2. 4. 2012 21:57

Veronika.Hrozna::-( tak to vidíš, jací jsme tady chudáci;-(:-8:-D:-D jo, jdi do toho s tou polhrubkou.. co se může stát:-?;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 4. 2012 21:54

rebeka:Dám tu polohrubou a neukamenuji tě ! Zlatý klas "to vy tam nemamo " já vím,ale vidím, že to znáš ! Jak bez toho pečete,ale nevím.

rebeka rebeka

2. 4. 2012 21:42

Veronika.Hrozna: klidně dej Zlatý klas:yes::yes: to my tu nemáme:-// s tou moukou.. nevím, nezkoušela jsem to:-/ ale raději dej tu polohrubku... doufán, že mě neukamenuješ:-(:-?;-):-D
pak dej vědět, jak to dopadlo;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 4. 2012 21:32

rebeka:Zítra mám v plánu kaštanovou roládu od hraběnky Lili a v pátek hned tohle ,tak opravdu mohu použít místo špaldy pšeničnou mouku polohrubou nebo hladkou ? ;-)Musim dát ty hotové pudinky ,já bych radši Zlatý klas + vanilkový cukr!Mně ty hotové kupované pudinky nějak nešmakujou s tou umělou vanilkovou příchutí.

rebeka rebeka

2. 4. 2012 14:59

Veronika.Hrozna::-D:-D:yes::yes: zatím mě u "čuchu" nechytli:-D:-D jsem nenápadná:-8:-D:-D:yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 4. 2012 14:50

rebeka: Já to nikomu neřeknu a udělám to jako ty . :-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 4. 2012 14:32

To je nádhera:-Kto bych si dala i když sladké nemusím;-)Vypadá to opravdu moc dobře:-K+:-p:yes:

Dana61

2. 4. 2012 11:51

Rebi - tak tohle "nic" bych si dala - nádhera:yes::-D

tejaja tejaja

1. 4. 2012 20:03

Veronika.Hrozna: Veronika, ten mlyn máš podstatne bližšie ako ja :-D Pozri http://www.mlyn-zrno.sk/ Objednávam kuriérom, v 5 kg plátených vreckách. Kuskus som si objednala tiež, vyjde na polovicu ako u nás, oplatí sa, mrkni, len pre zaujímavosť. ;-)

savlinka savlinka

1. 4. 2012 19:44

tak to vypadá úžasně a název:yes::-)):-)):-)):-))

rebeka rebeka

1. 4. 2012 19:31

Jana Remkova:moc ti děkuju, Jani:-) jsem hloubala nad tím názvem.. a vymyslela toto.. prostě NIC...:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 4. 2012 18:49

Já se z tebe picnu!:-D:-D:-D:-D Jahodové nic?:-D Krásný název, krásný moučník, nádherné foto.;-) Myslela jsem podle názvu, že to bude od strettky;-), učíš se rychle. Líbí se mi její "Zasněžená elektrárna" a tvé "NIC" :-D:yes::yes::-))

rebeka rebeka

1. 4. 2012 18:44

Veronika.Hrozna: myslíš jadody:-? nikomu to neříkej:-8:-D víš, jak to dělám já:-? trošku odtrhnu obal, čichnu, obhlídnu a buď jo nebo ne:-8:-D:-D v půlkilovém balení byla jedna trochu jetá... tu jsem okrála a zblajzla:-8:-D:yes:

1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jahodove nic korpus ze špaldové mouky jahodový dort s korpusem čím nahradit polohrubou mouku piškotové těsto ze špaldové mouky jahodový dort ze špaldové mouky spaldovy dort dort ze špaldové mouky špaldová mouka jahody tvaroh recept nic špaldový korpus na dort špaldovy piskotovy korpus čím nahradit špaldovou mouku nic recepty za nic dorty s korpusem jahodový piškotový dort z celozrnné mouky recepty s korpusem dr oetker bezove rezy jahoda mouka špalda recept recept s korpusem

Suroviny: mouka špaldová hrubá, máslo, cukr hnědý, žloutek, tvaroh, jogurt, vejce, cukr moučkový, pudink vanilkový, jahody čerstvé, želé dortové

TopRecepty.cz

Jahodové nic se špaldovým korpusem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mG4A