Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,25 g |
Tuky | 126,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík se sýrem Niva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MopR
Moje poznámka
Pečený králík se sýrem Niva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MopR
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 10 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 11 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 3 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
kralik na nivě,
kralik s nivou,
pečený králík,
pečený králík s nivou,
pečeny králík se zeleninou,
pomalu pečený králík,
králík niva,
králik s nivou a hokaidem,
králík a niva,
pečený králík netradiční,
kralik s niva,
králík recepty,
králík zapečený se sýrem,
pečený králík v troubě,
pečený králík s mrkví,
pečený králík s bramborem,
pečený králík s bramborem,
recept králík zapečený se sýrem,
kralík recepty slanina niva,
králík niva recept
Suroviny:
králík,
sůl,
slanina,
pepř celý,
cibule,
vývar,
sýr niva
Komentáře (5)