Kančí žebírka na medu a rozmarýnu
Nemáte zatím žádné zkušenosti s přípravou zvěřiny? Vyzkoušejte tento recept na kančí žebírka. Příprava je velmi snadná. Maso naložíme do marinády z rozmarýnu a koření, necháme odležet a pak už jen pečeme v troubě. Kančí maso je křehké a šťavnaté.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 26 489 kJ / 6 331 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 475,89 g |
Tuky | 434,44 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 128,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 11. 2012 22:03
Sice jsem se medu bála, že to bude sladké, ale přítelovi i mně to moc chutnalo! Děkujeme za dobrý tip na úpravu divočiny!
PS: pečeno v remosce
10. 6. 2012 20:55
7. 5. 2012 17:58
7. 5. 2012 00:19
6. 5. 2012 21:52
6. 5. 2012 20:16
Posílám bod
6. 5. 2012 18:32
marinádka vypadá fajně, ani fotečka není špatná
6. 5. 2012 18:32
6. 5. 2012 18:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 6 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 6 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 7 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 7 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 7 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 8 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 8 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 9 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Správné marinování pomůže grilovanému masu ke křehkosti a lepší chuti. Poradíme, jak a čím lze marinovat
Další recepty
Tématické fráze: kanci zebra kančí žebra na medu kanci zebra recept pečená kančí žebra kančí žebra pečená žebírka z divočáka marináda na kančí žebra žebra z divočáka recepty pečená žebírka z divočáka pecena kanci zebra recept kančí žebra na česneku recept kanci zebra pečená kancí žebírka divočák na medu žebra z divočáka kančí žebra recepty recepty kančí zebra kančí žebro na medu kančí žebírka pečená pečená žebra z divočáka
Suroviny: kančí žebírka, máslo, med, olej olivový, rozmarýn, koření na divočinu, česnek, sůl, pepř mletý
Kančí žebírka na medu a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DPMy
24 názorů