Kančí žebírka na víné a jalovci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 003 kJ / 2 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,12 g |
Tuky | 156,32 g |
Vláknina | 17,08 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,77 g |
Sacharidy | 57,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo nemá Pomalý hrnec, může připravit v troubě - nejlépe péct přikryté při nízké teplotě delší dobu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2013 11:32
19. 3. 2013 11:18
18. 3. 2013 11:03
17. 3. 2013 21:04
17. 3. 2013 21:03
17. 3. 2013 20:54
17. 3. 2013 20:28
Ivulinko, nikdy není pozdě začít
Rebi, yanullko -
Hani, až nějakého ulovíš, pošleš kousek žebírek ?
Andreo - tak to máš smůlu, měla jsem opravdu krásná, masitá, bohužel už měli poslední, jinak bych se zásobila víc
17. 3. 2013 19:32
17. 3. 2013 19:00
17. 3. 2013 18:43
17. 3. 2013 18:15
Parádní recept, foto.. prostě celé je to krása veliká
17. 3. 2013 17:49
17. 3. 2013 17:28
tejaja: na maso jsem natrefila v řeznictví a i za krásnou cenu. Hajnýho bych potřebovala Díky
17. 3. 2013 17:24
17. 3. 2013 16:59
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 16 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 17 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 10 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 10 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 12 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 13 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve: Šťavnaté jemné masíčko ve smetanové omáčce skvěle ladí s kolínky
Kapie pozvednou chuť mnoha oblíbených pokrmů. Ať už vaříme guláš nebo čínu, kapie v nich má své důležité místo
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: kančí pečená žebra na víně jak pripravit kanci zebra kančí žebra na víně kančí žebra po myslivecku kančí žebírka kančí žebra kanci zebirka recept kančí žebra na zelenině grilovaná žebra z divočáka kančí na jalovci kančí žebra recept recept na kančí žebírka kančí žebra na červeném víně kančí žebírko kančí žebra na jalovci kančí po myslivecku kančí zebra recepty žebra na víně recepty zvěřina kančí žebra zebra z divocaka
Suroviny: kančí žebírka, víno bílé, jalovec, mrkev, celer, petržel, cibule, pyré rajčatové, slanina, vývar, koření na zvěřinu, mouka, cukr, máslo, olej, sůl
Kančí žebírka na víné a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOJz
15 názorů