Jahodové řezy Mrož
Oblíbený jahodový nanuk Mrož inspiroval nejednu hospodyňku k vyzkoušení receptu na báječné řezy. Chutnají stejně, proto si milovníci této zmrzliny přijdou na své. Výsledkem je dokonalá pochoutka, kterou musíme ochutnat.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 24 428 kJ / 5 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,05 g |
Tuky | 341,05 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 653 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 605,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2012 06:51
Mňamka
21. 5. 2012 18:58
S jahodama je dobrý všechno
21. 5. 2012 18:52
21. 5. 2012 18:46
dobrý de,tak cukry jsou v receptu psané doufám,že jasně a co se týče těch jahod,tak ty si samozřejmě pustí štávu,takže žádná voda se tam nepřidává.opravdu se do rozmixovaných jahod přidají pudinky a vaří se to do zhoustnutí.
21. 5. 2012 16:00
spagetka: Čtu znovu, máš pravdu, do náplně patří moučkový, ale nedokážu si představit i když 750g jahod bez přidání vody a do toho dát 2 pudingy a vařit do zhoustnutí nebo zase čtu špatně
21. 5. 2012 16:00
Mi je to taky celkem jasné, pokud to ovšem už nebylo opraveno
21. 5. 2012 15:56
..napsáno jasně:Změklé máslo ušleháme s ml.cukrem
21. 5. 2012 15:55
vypadají moc hezky
21. 5. 2012 15:54
Marcela: v náplni ne, tam je jasně cukr moučka a navíc se ze začátku krystal cukr použije se žloutky, takže máslo asi s moučkovým ne?
21. 5. 2012 15:53
V surovinách je jasně napsáno jemného krystalu, tak to asi bude ne I v postupu to tak je, proč by autorka měla opravovat
21. 5. 2012 15:43
vaden: předpokládám, že to máslo ušleháš s moučkovým cukrem ne s ml., oprav si, prosím, jinak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Banana split
Přidáno před 13 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Právě bylo uvařeno:
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 11 minutami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 23 minutami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 3 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 3 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 4 hodinami
Kýta na černém pivu
NellaGW uvařila před 5 hodinami
Hovězí na zázvoru a česneku
Helenecka 21 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Kacennaa uvařila před 6 hodinami
Focaccia s rozmarýnem a černými olivami
Adlla uvařila před 6 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Babrlik uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Deset častých otázek a odpovědí na téma pěstování jahodníků. Oblíbené ovoce snadno vypěstujeme i na malé zahrádce
Připravujete pudinkový krém a potřebujete pudink bez škraloupu? Poradíme tři způsoby, jak získat hladký povrch
Další recepty
Tématické fráze: jahodové řezy mrož řezy recept rezy mroz buchta mroz mroz rezy recepty jahody mrozi rezy jahodové recepty recept na mrož řezy jahodový bomba řez mroži řezy recept jahodový řez řez mrož nejlepší jahodové řezy vynikající malinové řezy rezy s jahodami jahodová buchta mrož jahodove rezy recept recept na jahodove rezy jahodove
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, voda, prášek do pečiva, olej, jahody, pudink jahodový, cukr moučkový, máslo, poleva čokoládová, máslo, tuk, mouka
Jahodové řezy Mrož
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rB2E
41 názorů