Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 456 kJ / 2 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,51 g |
Tuky | 11,57 g |
Vláknina | 41,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 401,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový steak MaMMaMia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Py
Moje poznámka
Vepřový steak MaMMaMia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Py
Nejnovější recepty
Řecký salát z okurek
Přidáno před 3 minutami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 19 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 22 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třešňový sirup
Libotovska před 38 minutami
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Horyna77 před 1 hodinou
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 9 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 11 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 12 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 13 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 13 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 14 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřový steak,
vepřový steak z krkovice,
steik z vepřového masa,
vepřový steak recept,
jak připravit vepřový steak,
vepřový steik,
veprove steaky,
steak z plecka,
recept na vepřový steak,
veprovy stejk,
vepřový steak recepty,
jak se dělá vepřový steak,
steik z vepřové panenky,
vepřoví stejk,
steaky z plecka,
jak udelat veprovy steak,
steak vepřový,
recept veprovy steak,
nakladaný steak,
vepřové steaky recepty
Suroviny:
kýta vepřová,
rajče sterilované,
rajče sušené,
cibule,
česnek,
olej olivový,
pepř,
koření steak 7 pepřů,
víno červené,
bazalka čerstvá,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (11)