Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 696 kJ / 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,56 g |
Tuky | 13,84 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 41,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Játra mají výbornou pikantní chuť, zase trochu jinou, než jsme zvyklí a jsou velmi chutná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2012 17:50
18. 10. 2012 15:13
18. 10. 2012 10:36
18. 10. 2012 06:38
17. 10. 2012 23:24
17. 10. 2012 22:47
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 7 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 9 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 23 minutami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 39 minutami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 1 hodinou
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 2 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 3 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 4 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Ostružiník je skvělou volbou pro naši zahradu. Pěstování je nenáročné a úroda bohatá
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: vepřová játra na červeném víně játra na zázvoru vepřová játra na zázvoru drubeží jatra na víně vepřová játra na víně játra na červeným víně pikantní játra na zázvoru vepřove jatra na vině vepřové játra na víně recept játra naložená ve víně vepřové játra na červeném víně vepřová játra jako říz srnčí játra jatra na cervenem vine recept silné červené víno kuře na zázvoru a červeném víně vepřová játra na zázvoru recepty játra na červeném víně játra naložená červeném víně celer na víně
Suroviny: játra vepřová, víno červené, zázvor, chilli paprika sušená, celer, omáčka sojová, tymián, petrželka, cibulka jarní, sůl, pepř, protlak rajčatový, solamyl, cibule, klobása spišská, vývar
Ostrá játra na zázvoru, celeru a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EWWN
6 názorů