Chinios - francouzké pečivo
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 025 kJ / 3 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,20 g |
Tuky | 114,62 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 484,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Do hotového krému zašlehejte vnitřek z půlky vanilkového lusku (můžete sice přidat vanilkový cukr, ale prostě ta chuť je jiná, když je to pravá vanilka...)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 3. 2014 12:59
26. 5. 2013 22:45
26. 5. 2013 22:44
s veľmi husto uvareným pudingom, ostáva aj po upečení hustý. A v tomto prípade nemá ani kam uniknúť.
26. 5. 2013 22:41
26. 5. 2013 22:14
26. 5. 2013 21:55
26. 5. 2013 21:23
26. 5. 2013 11:48
24. 5. 2013 16:30
30. 10. 2012 06:27
29. 10. 2012 20:05
29. 10. 2012 18:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 3 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 7 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 18 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 21 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tilapie
marcel123456789 uvařila před 21 minutami
Vepřové na česneku s dušenou mrkvičkou
Kamilana uvařila před 1 hodinou
Vepřová plec na hořčici
Styliane uvařil před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
IvanaMiskova uvařila před 1 hodinou
Pikantní majonézová křidélka
radekhk uvařila před 1 hodinou
Pórková polévka
Adela_Senti uvařila před 2 hodinami
Vepřová játra na slanině
Martas6 uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 uvařila před 2 hodinami
Nakládané řízky
Julia Oskerova uvařil před 3 hodinami
Vláčně tvarohová bábovka s kandovaným ovocem
sikorova4@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Ochladit se v horku můžete několika způsoby nebo ještě lépe jejich kombinací
Další recepty
Tématické fráze: francouzské pečivo francouské pečivo francouzké koláče francouzké recepty recepty na francouzské pečivo francouzké moučníky francouzské pečivo recept recept na francouzské pečivo francouske kolace recepty francouzské pečivo francouské recepty francouzské pečivo recepty recepty francouzké kuchyně francouzké droždí francouské moučniky francouzské kynuté pečivo celozrne pecivo recept slane pecivo kynuté plnene slane pecivo kynuté plnene francouzké jídla
Suroviny: mléko, máslo, vejce, cukr krupice, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, droždí, rozinky v rumu, mléko, cukr krupice, žloutek, mouka hladká
Chinios - francouzké pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DyV
12 názorů