Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 688 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,70 g |
Tuky | 151,76 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 819 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 52,04 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2013 15:43
3. 10. 2013 15:34
18. 12. 2012 11:04
18. 12. 2012 11:02
18. 12. 2012 10:54
18. 12. 2012 10:49
17. 12. 2012 23:19
17. 12. 2012 21:40
17. 12. 2012 21:35
ale to sa dá ešte dochutiť, teraz tento džem používam aj pri pečení alebo mi chutí v bielom jogurte.
17. 12. 2012 21:29
17. 12. 2012 21:29
17. 12. 2012 21:26
17. 12. 2012 20:46
17. 12. 2012 20:31
17. 12. 2012 19:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 12 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 13 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 14 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 11 minutami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 5 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 5 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 5 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 6 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 7 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uvařit jablečná povidla? Svěží povidla z letních jablek jsou lahodnou náplní do koláčů
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Další recepty
Tématické fráze: pečená vepřová žebra v marinádě marinada na zebra marinády na žebra recept na jablečná povidla jablečná povidla z trouby jablecny povidla žebra na povidlech grilovani zeber video jablíčková povidla pecena zebra na povidlech recept na pečená žebra pečná žebra z divočáka s jablky cely celer peceny s marinadou vareni zeber jablečná povidla pečené pečena vepřová žebra na povidlech krkovička v jablečné marinádě masita veprova zebra recept žebra v povidlech marinády na pečení žeber
Suroviny: žebra, povidla švestková, celer, pivo černé, omáčka sojová, česnek, šalvěj, sůl, pepř, máslo
Žebra pečená v marinádě z celeru a jablečných povidel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6KOn
23 názorů