Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 045 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 44,73 g |
Vláknina | 5,04 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 16,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové po Žebrácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8Yv
Moje poznámka
Vepřové po Žebrácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8Yv
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 8 hodinami
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 10 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrové knedlíčky do polévky
Zuzanka2309 před 4 minutami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 1 hodinou
Tvarohová bublanina
tamarit před 1 hodinou
Salát Coleslaw
LA.63 před 1 hodinou
Okurková marmeláda se zázvorem
Slavista62 před 2 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
MagdalenaPistkova1292012 před 3 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
cherst před 4 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 5 hodinami
Žampionový guláš s cuketou
Slavista62 před 7 hodinami
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 8 hodinami
Tématické fráze:
žebrák recept,
vepřový řízek po žebrácku,
recept žebrák,
maso po žebrácku,
recepty vepřové,
zebrak recepty,
kotleta po žebrácku,
žebrácká kotleta,
vepřová kotleta po žebrácku,
zebracky kotlet,
vepřové po styrsku,
vepřové plátky po žebrácku,
vepřový kotlet po žebrácku,
zebracky plátek,
kotlet po žebrácku,
vepřové maso po žebrácku,
žebrácké maso,
kotleta zebrak,
vepřový plátek žebrák,
vepřové maso žebrák
Suroviny:
plátek vepřový,
sůl,
pepř,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
hořčice,
okurky sterilované
Komentáře (15)
Akurát som dala kyslú uhorku dusiť s mäskom hneď na začiatku