Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové po Žebrácku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 2. 2010 10:49

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 045 kJ / 489 kcal
Bílkoviny3,60 g
Tuky44,73 g
Vláknina2,66 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 186 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy16,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

je to velice jednoduché a rychlé.

fotky přidám později:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

ivulinka

15. 2. 2011 18:31

Evžulko, děkuji za pěknou pochvalu:-K

eevza

12. 2. 2011 08:55

navíc když ivulinka má vždy tak krásné, profesionální fotečky :yes::-K

eevza

12. 2. 2011 08:53

děkuji za pochvaly :-K jsem ráda že chutnalo a za fotečky jsem taktéž jedině ráda :yes: :yes: :yes: :-)

ivulinka

6. 2. 2011 12:45

Zlákala mě jednoduchost tohoto receptu a nelituji. Moc jsme si pochutnali, přidávám ti bodíka a pár foteček, snad nebudou vadit. Děkuji:-K.

anjelicek27

4. 11. 2010 10:33

:-p:-p:-p vynikajúce jedlo :-K:-K:-K včera som robila, posielam bodík :yes:
Akurát som dala kyslú uhorku dusiť s mäskom hneď na začiatku :-D

eevza

18. 2. 2010 09:58

děkuji za bodíky a fotky:-)ste moc hodný:-)

jahoda

16. 2. 2010 23:23

Dělala jsem zatím jen s hovězím, ale máme to moc rádi, takže já mám další inspiraci a Ty 5:yes:;-)

HankaPu

16. 2. 2010 10:36

Evžo, tenhle recept dobře znám a moc nám chutná:yes: tak ti posílám bodíka a také fotky /jestli můžu/ :yes: +

eevza

8. 2. 2010 11:52

ruzena:to sem ráda že i tak jednoduchý recept potěší;-)

ruzena

8. 2. 2010 11:32

Já to dělám také a přesně tak,jak to popisuješ a můžu říct,že je to dobré:-pděkuji za připomenutí,už jsem to dlouho nedělala,tak brzy zase udělám:-p;-):-))

michsamant

8. 2. 2010 11:03

:-):yes: tak s tym urcite suhlasim!

eevza

8. 2. 2010 11:00

michsamant:jj to je taky určitě možný recept mám od babičky a raději sem ho dělala přesně podle postupu:-)babička je prostě babička a ta se musí poslouchat:yes::-D

michsamant

8. 2. 2010 10:58

:-p:yes: ja by som tou horcicou potrela to maso priamo,ale recept jednoduchy a dobry

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žebrák recept vepřový řízek po žebrácku recept žebrák maso po žebrácku recepty vepřové zebrak recepty kotleta po žebrácku žebrácká kotleta vepřová kotleta po žebrácku zebracky kotlet vepřové po styrsku vepřové plátky po žebrácku vepřový kotlet po žebrácku zebracky plátek kotlet po žebrácku vepřové maso po žebrácku žebrácké maso kotleta zebrak vepřový plátek žebrák vepřové maso žebrák

Suroviny: plátek vepřový, sůl, pepř, sádlo, cibule, mouka hladká, hořčice, okurky sterilované

TopRecepty.cz

Vepřové po Žebrácku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k8Yv