Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 045 kJ / 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 44,73 g |
| Vláknina | 5,04 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 186 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 16,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové po Žebrácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8Yv
Moje poznámka
Vepřové po Žebrácku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k8Yv
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovičkou a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Opečená vinná klobása
Přidáno před 2 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 2 hodinami
Cottage s cizrnou
Přidáno před 12 hodinami
Lívance z banánů
Přidáno před 14 hodinami
Šťouchačky s česnekem a slaninou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
arabam před 28 minutami
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
magdalenka před 31 minutami
Bramborový tatarák
magdalenka před 39 minutami
Křupavá zelenina nakládaná v mořské soli
magdalenka před 53 minutami
Bavorské červené zelí od Lemarti
magdalenka před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
arabam před 1 hodinou
Křehký jablkový koláč
234Charlie před 1 hodinou
Lepkavá křidélka
ZboSy před 1 hodinou
Mrkvový salát s kysaným zelím
magdalenka před 2 hodinami
Lívance z banánů
KrisZaezemi před 2 hodinami
Tématické fráze:
žebrák recept,
vepřový řízek po žebrácku,
recept žebrák,
maso po žebrácku,
recepty vepřové,
zebrak recepty,
kotleta po žebrácku,
žebrácká kotleta,
vepřová kotleta po žebrácku,
zebracky kotlet,
vepřové po styrsku,
vepřové plátky po žebrácku,
vepřový kotlet po žebrácku,
zebracky plátek,
kotlet po žebrácku,
vepřové maso po žebrácku,
žebrácké maso,
kotleta zebrak,
vepřový plátek žebrák,
vepřové maso žebrák
Suroviny:
plátek vepřový,
sůl,
pepř,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
hořčice,
okurky sterilované
Komentáře (15)
Akurát som dala kyslú uhorku dusiť s mäskom hneď na začiatku