Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 310 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 300 min

310 min (10 min příprava + 300 min tepelná úprava)

1. 1. 2013 16:19

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 806 kJ / 671 kcal
Bílkoviny12,55 g
Tuky2,91 g
Vláknina23,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,82 g
Sůl7,00 g
Sacharidy106,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://recepty-online3.webnode.cz/recepty/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bahula Bahula

1. 1. 2013 16:44

Iness:To věřím :yes::-K

Iness Iness

1. 1. 2013 16:43

Bahula:Děkuji, mě by to taky nenapadlo, ale kdysi dávno jsem to někde zaslechla, už ani nevím kde:-// a dnes jsem si na to vzpomněla. Ty chutě se bezvadně prolnuly, protože jak zelí tak višně jsou sladkokyselé, tak to k sobě dobře šlo:-).

Iness Iness

1. 1. 2013 16:39

rebeka:Já ti vracím tvoje týrání, jelikož co tvůj recept to nádherný, zajímavý a hlavně lákavý skvost. Tak jsme si kvit:-//:-D:-D:-D.

Bahula Bahula

1. 1. 2013 16:36

Krásné:yes: Zelí s višněmi hmmm, to by mě nenapadlo :yes::yes::yes::-K

rebeka rebeka

1. 1. 2013 16:35

Iness::-// ještě chvilku popisuj, jak to bylo vynikající, ještě mně víc týrej.. taky tě ráda vidím:-S:-D:-D:-D:-D:-D

Iness Iness

1. 1. 2013 16:31

yanull:Hmm, to je jediné mínus těchto stránek...nedá se ochutnávat:-//:-D:-D:-D.

Iness Iness

1. 1. 2013 16:30

No Rebi co ti budu povídat:-8. masenko se jen rozplývalo na jazyku, prsíčka nebyla suchá, prostě mňam. Všichni se olizovali až za ušima:-D. Nu a to zelí jsem dělala poprvé (s višňovým džemem) a musím říct, že jsem byla tou chutí překvapená. Věru lahoda, jak pravíš:-p;-):-D:-D.

yanull yanull

1. 1. 2013 16:27

Ta 2. fotka je jako živá a málem bych se "obsloužila" ;-):-):-p +3:yes::-K

rebeka rebeka

1. 1. 2013 16:23

:-O no to je nádhera:-K:yes::yes: to musí být lahoda, jako hrom;-):-p:yes::yes::yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: višňové zelí kachní prsíčka se zelím křehká kachna po čínsku mražená kachna křehká a křupavá kachna kachna se zelím recept na kachnu pěti chutí kachna s červeným zelím recept na krehkou kachnu zelí s višněmi mrazená kachna recept červené zelí s višněmi kachna na višních co jist 1.1. krechka vonava kachna jak péci voňavou kachničku? povidlové červené zelí jak upéct křupavou kachničku recepty s visnemi v rumu marinovana kachna se zelím

Suroviny: kachna, sůl, kmín drcený, majoránka, bobkový list, koření hřebíček, víno červené, zelí sterilované červené, víno červené, cibule, cukr, sůl, višňový džem

TopRecepty.cz

Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GW1y

Naposledy jste si prohlédli