Křupavá kachní prsa

Dooga Kuchař:

Doba přípravy: 15 minut PT0H15M 1 porce Drůbeží maso 17 názorů

512
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Suroviny

1 kachní prsa s kůží
mletý pepř
snítka tymiánu (můžeme nahradit i sušeným)
sůl
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vykoštěné kachní prso nařízneme na straně kůže do mřížky.

  2. Vetřeme tymián a mletý pepř.

  3. Rozpálíme nasucho pánev a vložíme prso kůží dolů. Opékáme do zlatohněda.

  4. Kůže se upeče do zlata a pustí tuk. Obrátíme a osolíme.

  5. Dopékáme při mírnější teplotě.

Poznámka

Z pořadu Kluci v akci.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Křupavá kachní prsa

  • Riška Riška(neregistrovaná)

    MARCELA: asi moje nejoblíbenější jídlo :-8:-):-)):-!:yes:

    Odpovědět

  • MARCELA MARCELA(neregistrovaný)

    jj pořádná mňamka:-):-):yes:

    Odpovědět

  • Dooga Dooga(autor receptu)

    Pavla: Senky má pravdu. Jsou to rýžové nudle.
    Jana Remkova: Já to mám obráceně. Někde vidím něco zajímavého, tak to koupím a pak teprve hledám recept. Tento byl tak super, že jsem druhý den běžel pro prsa znovu, ale už nebyly.:-(

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    Doogo, sbíhají se mi sliny:yes::-D

    Odpovědět

  • srettka srettka

    hmmm, tak pro toto mám slabost:yes:...a když se k tomu přidá pár šalvějových lístků:-p

    Odpovědět

  • senky senky

    Pavla:jestlipak to nebudou rýžové široké nudle?:-8

    Odpovědět

  • Pavla Pavla(neregistrovaná)

    co to tam je za přílohu ? to není rýže přece ne?

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Vašku, zrovna dneska jsem viděla ta kachní prsa v Albertu a tak jsem u nich chvíli stála a snažila se něco vymyslet, co s něma. Věřil bys, že mne nic nenapadlo?:-D:-D Tak už vííím!:-D:yes:

    Odpovědět

  • senky senky

    Jéžiš a já mám k večeři topinku;-(;-(:-D:-D:yes:+

    Odpovědět

  • misza misza

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    :-OTy jó:-Otak tomu říkám krásná šťavnatá"flákota":-*taky bych si zakousla a bez přílohy:-p+:yes:

    Odpovědět

  • hafikov hafikov

    Vypadá to velmi jedle:-K:-K:-K

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Doogo, do těch kachních prsíček bych se s chutí zakousla a to ostatní bych ani nemusela mít a kdyby byla kachna jako stonožka, tak bych si raději dala stehno-teda pokud bych si mohla vybrat;-) Dávám ti 5.bodík:yes:

    Odpovědět

  • jirholu jirholu

    To bude dobrůtka :-p +1:yes:

    Odpovědět

  • Colombo65 Colombo65

    Mňam ;-);-);-)

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo