Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí žebírka na medu a rozmarýnu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 5. 2012 17:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 489 kJ / 6 331 kcal
Bílkoviny475,89 g
Tuky434,44 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 1,17 g
Sůl2,75 g
Sacharidy128,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Divočinu jsem dělala poprvé a moc jsme si pochutnali. Maso na mě působilo dost tmavě až spáleně, ale nebylo...naopak, bylo krásně křehké a šťavnaté :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jiri06

23. 9. 2020 14:25

Super recept dnes jdu dělat už po druhé

Lidunka Lidunka

25. 4. 2016 11:06

Honza Kolář: to mě těší, děkuji:yes::-D:-8

Honza Kolář

24. 4. 2016 09:46

Výborné,děláme už podruhé,Jó,Honzům Kolářům kančí zachutnalo...!:-D:-8

honzakolar

10. 4. 2016 13:09

Dělal jsem dnes,opravdu luxusní:-8nechal jsem to do měka pod poklicí a pak dopekl,jen jsem to místo vody podléval Svijanskou Emou:-Dvýborné červené pivo,přikládám foto:-)

Lidunka Lidunka

24. 2. 2014 14:09

Zdena z JM: Děkuji za vyzkoušení :-K:-8:-p

Zdena z JM

24. 2. 2014 06:55

Přímo luxusní záležitost.Chutnalo i mojí dceři,která maso moc nemusí.Divočáka jsem připravovala poprvé a tento recept byla opravdu dobrá volba.

Václav

14. 2. 2014 13:43

Super recept a ještě suprovější chut, všem doporučuji!:yes::-p:yes:

Lidunka Lidunka

27. 1. 2014 10:56

Jirka F.: děkuji za vyzkoušení a pochvalu:-8:-K

Jirka F.

25. 1. 2014 17:58

Prostě excelentní moc mi to chutnalo:-):-):-).Všem doporučuji :yes:

Danca

9. 2. 2013 00:33

Tak žebírka byla úžasná, jenom místo špenátu bylo červené zelí. Všichni jenom mlaskali.:yes::yes::yes:

Danca

9. 2. 2013 00:32

Tak žebírka byla úžasná, jenom místo špenátu bylo červené zelí. Všichni jenom mlaskali.:yes::yes::yes:

Danca

4. 2. 2013 17:21

Ahoj kuchaříci,dnes naložím a zítra jdu na to. Dám vědět,jak to dopadlo;-).

janička

6. 1. 2013 12:40

Děkuji za recept celé rodince to moc chutnalo.:yes::yes::yes::yes::yes:

Lidunka Lidunka

6. 11. 2012 16:56

Lenkovatá (neregistrovaný/á) : Díky, jsem ráda že chutnalo:-8:-K

Lenkovatá

5. 11. 2012 21:03

:yes:!!!!!!!ÚŽASNÝ RECEPT!!!!!!:yes:

Sice jsem se medu bála, že to bude sladké, ale přítelovi i mně to moc chutnalo! Děkujeme za dobrý tip na úpravu divočiny! :-K:-K:-K

PS: pečeno v remosce

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kanci zebra kančí žebra na medu kanci zebra recept pečená kančí žebra kančí žebra pečená žebírka z divočáka marináda na kančí žebra žebra z divočáka recepty pečená žebírka z divočáka pecena kanci zebra recept kančí žebra na česneku recept kanci zebra pečená kancí žebírka divočák na medu žebra z divočáka kančí žebra recepty recepty kančí zebra kančí žebro na medu kančí žebírka pečená pečená žebra z divočáka

Suroviny: kančí žebírka, máslo, med, olej olivový, rozmarýn, koření na divočinu, česnek, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kančí žebírka na medu a rozmarýnu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DPMy