Čína I
Rychlý a chutný recept z kuřecího masa na způsob asijských pokrmů. Domácím surovinám přizpůsobená "čína". Maso, které není třeba předem nakládat, je doplněno směsí čínské zeleniny. Spolu s rýží si na něm jistě pochutnáte.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 980 kJ / 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,09 g |
Tuky | 24,11 g |
Vláknina | 22,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,79 g |
Sacharidy | 156,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já jsem použil koření na čínu značky Dle Gusta. Celá doba vaření uvedeného receptu nepřekračuje 30-40 minut, podle zdatnosti kuchaře. Tato rychlá a chutná čína se připravuje bez zdlouhavého nakládání masa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2023 17:14
Místo pariček, chilli pasta. Asi trochu moc ale dobrý.
24. 4. 2013 11:18
papa1649:Pepi,moc dobře jsi to připravilMě by určitě také chutnalo
Majka8-Maruško s tím solamylem je to jedno,jaký jeJá už jsem tady tento přidávala do buchet i do bramborového těsta na knedlíky a do masa zase ten druhýpodle toho,který zrovna mám koupený
Majka8-Maruško s tím solamylem je to jedno,jaký jeJá už jsem tady tento přidávala do buchet i do bramborového těsta na knedlíky a do masa zase ten druhýpodle toho,který zrovna mám koupený
23. 4. 2013 12:27
papa1649:Pepčo, čínu máš bezvadnou a fotku taktéž. Dělám jí hodně podobně a různě jí měním, někdy přidávám i hlívu ústřičnou ap. a určitě to není ta pravá čína, co oni dělají, ale nám čecháčkům moc chutná Dávám 7.boda
23. 4. 2013 11:55
Majka8: Díky Majko
23. 4. 2013 09:45
Teda holky já jsem tydýt,do číny dávám solamil,vůbec jsem nevěděla že existuje speciál na maso,jinak receceptík stojí za vyzkoušenía co se týče glutamátu,tak to neřeším,prostě tam šoupnu trochu vegety a hotovodávám bodík
23. 4. 2013 08:36
petra: Díky za bodík
23. 4. 2013 08:35
Irule: díky...Josef, posílám
23. 4. 2013 08:03
vy nejste normalní pokud se ti recept nelíbí a nezdá zdraví tak to nevař a nejez vždyt te tu nekdo o to neprosí mě se líbí a chutná dáváam bodík
23. 4. 2013 07:54
vypadá to dobře , a fotka je nádherná , klidně bych si dala na oběd
22. 4. 2013 23:27
papa1649:určitě ano
22. 4. 2013 23:15
Cocoska: Děkuji za bodík, určitě si podle receptu pochutnáte
22. 4. 2013 23:12
Mě se recept líbí a ukládám si ho, snažím se taktéž vařit bez glutamátů a z čerstvých surovin, ale mám ve špajzu i nějakou tu ""prasárničku"" v podobě vegety a směsí koření. A taky občas pospíchám. Nic se nemá přehánětbod
22. 4. 2013 21:18
rebeka: asi něco jako pan Hruška na Nově (potavinový inspektor), ten se také nerad hádá.
22. 4. 2013 21:16
aisha: Díky , zdravím do Izraele
22. 4. 2013 21:14
papa1649: není zač.. já se hádám nerada.. a jen v sebeobraně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Klobásy
Přidáno před 4 hodinami
Křupavé tyčinky z pečiva
Přidáno před 5 hodinami
Pohanka s mraženou směsí zeleniny
Přidáno před 6 hodinami
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 16 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno 28. 4. 2024 08:57
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo
Foxina uvařila před 14 minutami
Šumavské dalamánky
TAkova uvařila před 43 minutami
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
terkaferka13 uvařil před 1 hodinou
Kuřecí tarhoňa z jedné pánve
Simpfe uvařila před 1 hodinou
Nejlepší pudinkáče
EvaZajacova uvařila před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Katerina007 uvařila před 2 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Dohnalova uvařila před 3 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Lucie1982 uvařila před 4 hodinami
Cibulové krůtí placičky
daniela1262 uvařila před 4 hodinami
Banánové lívance
snejkee uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Apple pie podle Josefa Maršálka. Na americký koláč se šťavnatými jablky je potřeba správná mouka
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: recept na čínu varime cinu cina recept koření na čínu recepty na čínu nakládání masa na čínu recept na čínu-top recepty čina koření na čínu recept jaké kořeni do ciny recept cina jaké koření na čínu koření do číny co obsahuje koření na čínu vaříme čínu-recepty nakládání číny domácí koření na čínu k čemu použít bramborový škrob domaci vyroba vegety top recepty cina
Suroviny: rýže, koření čína, škrob, směs zeleninová čínská, vegeta, sůl, chilli paprika čerstvá, cibule, olej
Čína I
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onAL
38 názorů