Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 292 kJ / 6 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 15,00 g |
Vláknina | 150,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 360,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánová přesnídávka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EREY
Moje poznámka
Banánová přesnídávka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EREY
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 46 minutami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 21 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 30 minutami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 44 minutami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 1 hodinou
Výborné lasagne
Hansenka před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 1 hodinou
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 2 hodinami
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 2 hodinami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 2 hodinami
Tématické fráze:
broskvová přesnídávka recept,
hrušková přesnídávka recept,
domácí jablečná přesnídávka s banánem,
broskvová přesnídávka,
presnidavka,
jablečná přesnídávka bez zavařování,
přesnídavka recept,
jablečná přesnídávka s banánem,
domácí přesnídávka,
hruskova presnidavka,
recept na banánovou přesnídávku,
domácí broskvová přesnídávka,
přesnídávka s banánem,
jak zavařit přesnídávku,
jak uvařit přesnídávku,
recept na hruskovou presnidavku,
recept na přesnidávku,
jak udělat přesnídávku,
domácí hrušková přesnídávka,
recept přesnídávka
Suroviny:
banán,
voda,
pudink banánový,
cukr
Komentáře (23)
tejaja:
Přeji hodně zdaru
Jj, jablek bych dala menší polovinu, aby se přesnídávka tvářila jako čistě banánová. Dělám to tak i u džusu.
W.Carol: podle mne klidně od 2-3 let