Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 596 kJ / 2 055 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,61 g |
| Tuky | 120,08 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 660 mg |
| Sodík | 2,78 g |
| Sůl | 6,75 g |
| Sacharidy | 90,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqWw
Moje poznámka
Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqWw
Nejnovější recepty
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 9 hodinami
Nejlepší langoše
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos na másle
Kajkajak před 51 minutami
Chutné vafle
Kolibinka před 1 hodinou
Rajská omáčka
prichystalr před 2 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 2 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 4 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 7 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 7 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 8 hodinami
Buchta bez vajec
DenaS před 10 hodinami
Tématické fráze:
sekana s romadurem,
přezrálé tvarůžky,
recepty s více druhy masa,
sekaná s olomouckým sýry,
smradlačka,
sekaná s tvarůžky,
dobry recept namlete veprove maso,
smrdlavka,
sekaná s olomouckými tvarůžky,
recepty z vice druhu syra,
recept sekaná s tvarůžky,
recepty přezrálý sýr,
vepřenky s olomouckými tvarůžky,
recept na vepřenky s olomouckými tvarůžky,
recepty z vice druhu syru,
dobry recept na sekanou z veproveho masa,
tvarůžkovo smetanové vepřenky,
recept namlete maso,
sýry do sekane,
nedozrale tvaruzky
Suroviny:
maso krůtí,
bůček,
sýr,
sýr,
podravka,
solamyl,
smetana,
vejce,
cibule
Komentáře (20)