Bavorske restovane brambory jak je delam ja
Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 223 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,04 g |
Tuky | 11,98 g |
Vláknina | 15,39 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 182 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 77,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory muzeme pripravit i bez zamichaneho vejce...Jina a velmi chutna varianta je take, ze si udelame volske oko ktere nasledne polozime na hotove restovane brambory... Vhodne jako samostatny pokrm, hodi se i jako priloha - dle chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 9. 2013 16:37
12. 7. 2013 18:07
12. 7. 2013 16:03
12. 7. 2013 15:32
12. 7. 2013 15:29
Recept je nutno aktivovat, případně opravit a upravit, admini sami by to nezvládli
12. 7. 2013 15:26
co kdyz tam nekdo napise nejakej nesmysl?
12. 7. 2013 15:24
12. 7. 2013 15:21
12. 7. 2013 15:13
12. 7. 2013 15:08
12. 7. 2013 15:07
12. 7. 2013 15:03
Jinak bavoráčky dělám díky tchýňce a i právě různé varianty
Fotečky neděláš?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 4 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový řez
Petula69 uvařila před 45 sekundami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 15 minutami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 47 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 49 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 59 minutami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 1 hodinou
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Jak využít jednozrnku? Prastarý druh pšenice má měkká a lehce křupavá zrna, nahradí rýži v rizotu i těstoviny v polévce
Další recepty
Tématické fráze: restované brambory restované brambory recept jak upravit brambory bavorské brambory tyrolské brambory restované brambory se slaninou brambory restované butterschmalz restovane brambory s cibulkou tyrolske restovane brambory recept na restované brambory restovane brambory s cibuli restovaný brambory bavorske brambor restované brambory na slanině recept restované brambory restovné brambory africke restovane brambory foto restovaný brambor bavorske brambory recept
Suroviny: brambory, vejce, slanina, cibule červená, česnek, olej, máslo, sůl, pepř, paprika sušená sladká
Bavorske restovane brambory jak je delam ja
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6x3O
12 názorů