Jablková buchta ááááá
Máte bohatou úrodu jablek a nechcete péct stále jen štrúdl? Vyzkoušejte lahodnou šťavnatou buchtu podle našeho receptu a určitě ji zařadíte mezi vaše stálice. Podzimní nádech dodá kromě jablíček i skořice, která moučník provoní.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
menší plech
Nutriční hodnoty
Energie | 6 787 kJ / 1 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,57 g |
Tuky | 33,50 g |
Vláknina | 14,75 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 279,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 11. 2023 15:54
Mno, jestli je to na plech,tak asi na nějaký hodně malý. Já tu buchtu měla skoro průhlednou, při přípravě na plechu klasických rozměrů. Příště dvojitá dávka a jablek aspoň ještě o jedno více ❤️
20. 11. 2022 18:46
Chutnalo, ale přišlo mi to až moc prosté..
5. 10. 2022 07:36
Po přečtení komentářů jsem váhala jestli ji mám zkusit, ale ten název mě dostal ????, tak jsem vyzkoušela. Povedla se na jedničku ????, výborná, jemná, nadýchaná, vysoká. Jakoby bublanina. Přidávám foto ????
21. 12. 2018 18:07
Zdravím, já jsem místo vody dala mléko a vejce je dobre lehce osolit, sůl naruší bílek a lépe se vyslehaji A do těsta jsem přidala půlku skorociveho cukru. Pekla jsem tedy cca 30 minut. A musite s ní opatrně, jak je těsto hodně vyslehane při jakémkoliv drcnuti spadne a buchtu můžete vyhodit Za mě přidávám a možná přidám příště více jablicek. Jinak výborná, vlacna, prostě super buchta
21. 4. 2015 17:21
Veronika: TAKY SE MI TO STALO
21. 4. 2015 17:20
TAK TEDA ŽÁDNÁ SLÁVA...
21. 4. 2015 14:29
Už je v troubě. Myslím, že bude vynikající. jestli se mi podaří, hodím foto a koment, jaká je....
12. 11. 2014 18:55
Veronika: to bude tou vodou do vajec.
jakmile je v receptu voda, těsto je nanic
jakmile je v receptu voda, těsto je nanic
1. 11. 2014 16:49
Blanka: Mě se stalo přesně to samé jako vám. Nevím, jestli jsem měla málo našlehaná vejce s cukrem (šlehala jsem je v robotu asi 20 minut), ale těsto jsem měla takové řídké a po upečení slabé, jakoby sražené. A ty vejce tam jsou cítit, ale spíš čichem než na chuť. Taky mi přijde zvláštní hladká mouka, většinou se do buchet dává polohrubá .
11. 9. 2014 14:16
Tak jsem právě dopekla na středně velký plech, dala jsem jablek více,ale těsto je takové ,,obláčkové,, nevím jak to nazvat:) paní na fotce to má jako by tam měla fakt dole těsto, ale já to mám to nízké a takové jak pěnu ale je to upečené. tak zkusím příště do dortové formy?
19. 11. 2013 21:25
Buchta se povedla. Je taková strašně jemná, ale nadýchaná.. výborná!
10. 10. 2013 16:30
super dala jsem tam jeste navrh posypku ulne super
1. 10. 2013 16:07
Je vyborna,a jeste k tomu zakysana smetana a je to fakt mnamka
26. 8. 2013 08:33
Radyna:PL=polévková lžíce,ČL = čajová ,někdy se říká kávová lžička(KL)
26. 8. 2013 07:22
Prosím Vás, co je to to PL a ČL??? nějak tomu nerozumím, jsem začátečník. Dík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečný donut
Přidáno před 3 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 15 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 16 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 3 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 8 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 9 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 9 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 11 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 11 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 13 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Jak připravit nejlepší jahodové knedlíky. Oblíbené recepty z kynutého, tvarohového a odpalovaného těsta
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Tématické fráze: jablkova buchta buchta s jablky rychla buchta s jablky rychlá buchta z jablek jablková buchta na plech buchty z jablek buchta na plech s jablky rychlá buchta na plech s jablky jablková buchta super rychla jablkova buchta buchty s jablky recept jablkové buchty jabkova buchta buchty s jablky buchta z jablek recepty na buchty z jablek recept na jablkovou buchtu buchta s jabkama výborná jablková buchta výborná jablková buchta
Suroviny: vejce, cukr, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, jablko, skořice mletá, cukr, tuk, mouka
Jablková buchta ááááá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0RGX
36 názorů