Jednoduchý kynutý koláč na plechu s ovocem a povidly
Suroviny
Porce: 1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 14 322 kJ / 3 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,71 g |
Tuky | 126,72 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 480,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kynuté těsto máme rádi, proto jsem ho použila i na koláč, který dělávala moje maminka a většinou používala švestky a švestková povidla. Ovoce a povidla by měly být stejného druhu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2014 18:38
13. 1. 2014 11:32
12. 1. 2014 23:20
Já na kynuté táče moc nejsemale Bibinko,Lubíkovi by jsi se zavděčilaTen by potrestal celý plech během chvilky
11. 1. 2014 22:41
11. 1. 2014 20:10
11. 1. 2014 18:19
11. 1. 2014 18:11
11. 1. 2014 17:24
11. 1. 2014 16:44
Jani, dělali jsme ji s hruškama a stejným povidlím, to je nápad, dík za připomenutí
11. 1. 2014 16:41
11. 1. 2014 14:10
11. 1. 2014 10:37
11. 1. 2014 09:40
11. 1. 2014 07:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 10 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 12 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 15 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 7 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 8 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 8 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 8 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 9 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 9 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Jednohubky z listového těsta jako nápadité pohoštění: Postup ukážeme ve videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: povidlový koláč na plech ovocný kynutý koláč na plech kynutý povidlový koláč kynuté povidlové koláče kynutý koláč s tvarohem a povidly kynutý koláč s povidlama kynuté ovocné koláče na plech ovocny kolač na plech kynutý koláč s ovocem koláč s povidly povidlový koláč kynutý koláč povidlový kynuty koláč metýnka s tvarohem kynutý ovocný koláč na plech kynutý ovocný koláč kynutý ovocný koláč na plech jednoduchý tvarohový koláč s ovocem koláče na plech kynuté koláče s tvarohem a povidlím
Suroviny: mléko, vejce, olej, sůl, cukr krystal, kůra citronová, mouka hladká, mouka hrubá, droždí sušené, kompot broskvový, marmeláda broskvová, tuk hera, mouka hrubá, cukr krystal
Jednoduchý kynutý koláč na plechu s ovocem a povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BX4
14 názorů