Jehněčí kýta na červeném víně
Správně připravené jehněčí maso je velmi jemné a chutná lahodně. Skvěle se hodí pro slavnostní příležitosti. Ochutnejte ho ve výborné kombinaci s kořenovou zeleninou, červeným vínem a voňavými bylinkami.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 813 kJ / 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,21 g |
Tuky | 21,23 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 39,80 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2014 20:37
11. 3. 2014 19:36
Ale krásný recept to je !
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 4 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 7 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 9 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 1 hodinou
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 2 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 2 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 2 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 3 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 4 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 4 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí na víně jehněčí kýta recept jehneci kyta jehněčí kýta s kostí recept jehněčí kýta na zelenině jehněčí kýta nejlepší recept jehněčí guláš z kýty jehněčí kýta s kostí jehněčí maso na víně jehneči kýta recepty jehněčí na kořenové zelenině jehneči na vině recept jehněčí recepty recept na jehneci kytu jehněčí kýta na kořenové zelenině recepty jehněčí kýta recept na jehněčí na víně jehněčí ragú na víně pečená jehněčí kýta na zelenině jehněčí na zelenině a víně
Suroviny: kýta jehněčí, víno červené suché, mrkev, petržel, celer, cibule, bylinky, máslo, protlak rajčatový, vývar hovězí, sůl, pepř mletý, olej olivový
Jehněčí kýta na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlBn
2 názory