Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 520 kJ / 1 797 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 168,27 g |
Tuky | 87,76 g |
Vláknina | 16,24 g |
Cholesterol | 624 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 37,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 9. 2016 17:24
15. 9. 2016 21:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 10 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 13 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 15 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 7 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 8 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 9 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 9 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 9 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 10 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehneci kyta na vine jehnecí kýta na rozmarýnu jehněčí na víně jehněčí na červeném víně jehněčí kýta na červeném víně jak připravit jehněčí kýtu jehněčí kýta recept jehněčí kýta nejlepší recept jehněčí kýta jehněčí kýta se špenátem jehnečí na na červeném víně jehneci maso na červeném víně jehněčí kýta na pánvi pečené jehněčí maso na víně jehnečí kýta nejlepší recepty marinovana jehneci kyta priprava jehneci kyty recept na jehněčí na rozmarýnu jehneci gulas na vine jehnecí maso na červeném vínu
Suroviny: kýta jehněčí, česnek, rozmarýn, cibule, olej, víno červené, vývar, bobkový list
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k0KE
2 názory