Jehněčí s kostí na víne
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 690 kJ / 643 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,32 g |
Tuky | 0,68 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 49,89 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 4. 2017 12:19
Simca S.: Simonka díky. Za fotku budem rada.
17. 4. 2017 12:36
Je to výborné, dala jsem teda vínko červená, tak nějak mi k tomu jehněčímu sedělo. Podávala jsem se zeleninkou a pečenými (no, spíše trochu zuhelanatělými) bramborami a všem moc chutnalo. Snad časem dodám i fotku.
16. 10. 2012 11:17
V mrazáku mám jehněčí kýtu,ale tu využiji asi na něco jiného
Hezká bašta+5
Hezká bašta+5
14. 10. 2012 18:25
14. 10. 2012 11:52
Tohle mohu ! Mňam!
14. 10. 2012 11:41
Terezko, paráda!!!
14. 10. 2012 08:33
jasně, vidím jehněčí a kdo ho má v mrazáku? Terezka, jasně . hm líbí se mi to, zaletím na oběd do Košic. Jé Teri, myslíš, že by se tam nehodil kousínek rozmarýnu? Každopádně na farmářích seženu.
14. 10. 2012 06:56
krásný hřbítek
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 11 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 21 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 25 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí koleno recept jehněčí koleno jehněčí kosti-recept polévka z jehněčích kostí jehněčí recepty jehněčí maso s kostí jehněčí maso s kostí recepty jehneci kyta s kosti recept jehněčí hřbet na vine jehněčí kyta s kosti jehněčí kolena jehněčí plec s kostí recepty jehněčí kýta bez kosti recept jehněčí kyta s na kosti recepty jehněčí kleno recept recept na jehněčí koleno jehněčí kýta s kostí recepty jehneci bok jehněčí koleno recepty recept na jehněčí hřbítek
Suroviny: kost, pórek, mrkev, cibule, česnek, sůl, olej, víno bílé suché
Jehněčí s kostí na víne
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vLRV
8 názorů