Jehněčí s kostí na víne

Jiné maso Doba přípravy: 90 min 8 názorů

Jiné maso Doba přípravy: 90 min 8 názorů

Suroviny 4 porce

1 jehněčí s kostí
1 pórek
2 mrkve
2 menší cibule
5 stroužků česneku
sůl
olej
0,5-0,75 l bílého suchého vína

Postup přípravy receptu

  1. Jahňace mäso prešpikujeme cesnakom, potrieme olejom a osolíme. Vložíme do pekáčika.

  2. Mäso obložíme pórom na rezaným na kolieska, mrkvou narezanou na hranolčeky a na štvrtiny nakrájanou cibuľou. Podlejeme vínom a zakryté dusíme v rúre asi 1 hod (priebežne podlievame vínom podľa potreby).

  3. Potom odkryjeme a ešte 15 min pečieme odkryté.

  4. Mäso naporcujeme a podávame obložené zeleninou s tarhoňou.

Komentáře k receptu Jehněčí s kostí na víne

Tématické fráze: jehněčí koleno recept jehněčí koleno jehněčí kosti-recept polévka z jehněčích kostí jehněčí recepty jehněčí maso s kostí jehněčí maso s kostí recepty jehneci kyta s kosti recept jehněčí hřbet na vine jehněčí kyta s kosti jehněčí kolena jehněčí plec s kostí recepty jehněčí kýta bez kosti recept jehněčí kyta s na kosti recepty jehněčí kleno recept recept na jehněčí koleno jehněčí kýta s kostí recepty jehneci bok jehněčí koleno recepty recept na jehněčí hřbítek