Jehněčí kýta se zeleninovo-sýrovou omáčkou
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 718 kJ / 1 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,50 g |
Tuky | 21,55 g |
Vláknina | 61,90 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 732 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 134,14 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Velmi podobný recept mi doporučila varilamysickakasicku. Omáčku jsem dělala podle svého- stylem hokus-pokus:-) Je to lehčí, než s moukou. Jako přílohu jsem měla kroupy:-D
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2016 16:23
Pavla: Jedná se o tvrdý trojúhelníček, velmi mi v tom chutnal, ale určitě se dá použít třeba ementál
6. 3. 2016 16:11
Pavla: Ja bych tam zadny syr nedavala, natoz taveny
6. 3. 2016 15:15
Výborný recept:) Akorát v surovinách není napsán tvrdý sýr, jen tavený. Takže jak je v receptu napsáno "přidáme nahrubo nastrouhaný sýr", tak jsem nahrubo nastrouhala taveňák :D No, připadalo mi to nějaké divné....:D
26. 3. 2012 19:29
Sakryš, zase to jehněčí...U nás je teď ve všech masnách a já sbírám odvahu ho koupit... Bojuji se sentimentem ohledně malých oveček (až mi bude chutnat, bude zapomenutý ) a obavou, že se mi to nepovede...
Už to musím rozseknout...
Už to musím rozseknout...
20. 3. 2012 20:16
Co dodat
20. 3. 2012 19:09
vseumel: já jsem je měla v mrazáku a tak jsem si říkala, že lepší, než nic. Kroupy miluji, vůbec mi nevadí
20. 3. 2012 19:05
Je to hezký recept a těch kroup bych se vůbec nebála. V kombinací se smetanou a sýrem jsou výborné.
20. 3. 2012 18:17
Anna Kocikova: díky, ale fakt mi nemusíte dávat body, mi stačí, když napíšete, že byste si třeba dali, kdybyste sehnali jehněčí
20. 3. 2012 18:14
Tý joTo je krásná baštaa já zaokrouhlím
20. 3. 2012 18:13
rebeka:
20. 3. 2012 17:25
Hezká fotka a určitě i dobré papáníčko.Dávám bodík.
20. 3. 2012 17:15
moc hezká úprava jehněčího, které ale nevím, kde sehnat
vlastně vím, tejejka mám jahňat habakúúk
dávám bodík mě se to s těma kroupama líbí, ale zblajzla bych to i bez.. jakože dělená strava.. ale nedělila bych se s nikým... to pozor.. takoví kámoši zase nejsme
vlastně vím, tejejka mám jahňat habakúúk
dávám bodík mě se to s těma kroupama líbí, ale zblajzla bych to i bez.. jakože dělená strava.. ale nedělila bych se s nikým... to pozor.. takoví kámoši zase nejsme
20. 3. 2012 15:15
varilamyskakasicku: díky, Ivčo ty jsi mne inspirovala a já ještě měla kus jehněčího Díky i ostatním
20. 3. 2012 14:52
Jani, to je zase pecka. Skvostné podání. . . Mňam +
20. 3. 2012 14:22
Nádhera, Jani .
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 7 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 22 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 5 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 12 minutami
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 40 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 2 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 2 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 3 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 3 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: úprava jehněčí kýty úprava jehněčího masa jehněčí s omáčkou jehněčí kýta jehneči kyta recept jehněčí kýta recepty jak dlouho se pece jehněčí úprava jehněčího jak upravit jehneči maso jehneci maso s rozmarynovou omackou jak dlouho pečeme jehněčí jehneci uprava jehněčí maso s omáčkou úprava jehněčího masa kýty jehneci maso se zeleninou jehněčí kýta plátky jak dlouho se peče jehněčí maso kýta z ovečky jehneci s omackou recept jehneči jatra recepty
Suroviny: kýta jehněčí, česnek, rozmarýn, cibule, mrkev, petržel, celer, víno červené suché, jogurt bílý, smetana 12%, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sýr tavený, sůl, pepř, cukr, šťáva citronová
Jehněčí kýta se zeleninovo-sýrovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqpN
19 názorů