Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový salát s červenou řepou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 4. 2009 18:29

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 814 kJ / 1 150 kcal
Bílkoviny26,78 g
Tuky23,97 g
Vláknina34,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,20 g
Sacharidy190,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rada: Ak miešame cviklu s inými ingredienciami (v hocijakom recepte), vždy ju najprv premiešame s olejom, až potom primiešame zbytok, cvikla nám nezafarbí ostatné prísady.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

22. 9. 2009 16:17

Tak toto ma zaujalo,ukladám a vyskúšam.Kapusta,cvikla,ryba a zemiaky...to môže byť dobré:-p

magdalenka magdalenka

18. 4. 2009 08:29

Tejaja, ja varím iba boršč a robím šalát z varenej cvikle, raz som robila zo surovej, ale akosi nám chuťovo "nesedel". Idem sa pozrieť na niečo ďalšie. Ak to tu nie je, potešil by ma Tvoj prípadný ďalší recept a určite nielen mňa. Fakt, že je to podceňovaná zelenina, pritom je zdrojom všetkých možných zdravých aj liečivých vecí...
Pekný deň!

tejaja tejaja

18. 4. 2009 06:50

magdalenka, Ruská kuchyňa používa veľa cvikly, možno preto. U nás je ako zelenina dosť podceňovaná, pritom je to biologicky veľmi hodnotný druh. My sme doma užívali veľa cvikly, varím z nej šaláty, polievky rôzneho druhu, dá sa vyprážať, použiť ako plnka do šatôčiek z lístkového cesta, na guláš... mám ju veľmi rada;-);-):-D

magdalenka magdalenka

17. 4. 2009 19:14

Na mňa to pôsobí zas rusky...:-)(Rusi majú cca takýto šalát, ale je tam aj vajce na tvrdo...)

tejaja tejaja

17. 4. 2009 18:43

K cvikle sa kôpor veľmi nehodí, ale kôpka strúhaného chrenu by tomu prospela:-D

Iljusa Iljusa

17. 4. 2009 18:36

to vypadá velice zajímavě, díky za tip - mohla bych přidat i trochu kopru:-?:yes:;-) - pak by to vypadalo tak nějak "švédsky", když tam máme rybičku

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborový salát recept červená řepa recepty bramborový salát salát z červené řepy cervena repa salat salát z červené řepy s bramborem ruský bramborový salát recepty z červené řepy recept na bramborový salát recept bramborový salát červená řepa cervena repa recept ruský salát z červené řepy recepty červená řepa saláty z červené řepy saláty recept červená řepa saláty salat cervena repa recept červená řepa jak dlouho vařit řepu

Suroviny: brambory, sleď, cibule, řepa červená, voda, olej, ocet, cukr, sůl, pepř, zelí kysané

TopRecepty.cz

Bramborový salát s červenou řepou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xGoq