Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový salát s červenou řepou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 4. 2009 18:29

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 814 kJ / 1 150 kcal
Bílkoviny26,78 g
Tuky23,97 g
Vláknina34,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,20 g
Sacharidy190,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Rada: Ak miešame cviklu s inými ingredienciami (v hocijakom recepte), vždy ju najprv premiešame s olejom, až potom primiešame zbytok, cvikla nám nezafarbí ostatné prísady.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

22. 9. 2009 16:17

Tak toto ma zaujalo,ukladám a vyskúšam.Kapusta,cvikla,ryba a zemiaky...to môže byť dobré:-p

magdalenka magdalenka

18. 4. 2009 08:29

Tejaja, ja varím iba boršč a robím šalát z varenej cvikle, raz som robila zo surovej, ale akosi nám chuťovo "nesedel". Idem sa pozrieť na niečo ďalšie. Ak to tu nie je, potešil by ma Tvoj prípadný ďalší recept a určite nielen mňa. Fakt, že je to podceňovaná zelenina, pritom je zdrojom všetkých možných zdravých aj liečivých vecí...
Pekný deň!

tejaja tejaja

18. 4. 2009 06:50

magdalenka, Ruská kuchyňa používa veľa cvikly, možno preto. U nás je ako zelenina dosť podceňovaná, pritom je to biologicky veľmi hodnotný druh. My sme doma užívali veľa cvikly, varím z nej šaláty, polievky rôzneho druhu, dá sa vyprážať, použiť ako plnka do šatôčiek z lístkového cesta, na guláš... mám ju veľmi rada;-);-):-D

magdalenka magdalenka

17. 4. 2009 19:14

Na mňa to pôsobí zas rusky...:-)(Rusi majú cca takýto šalát, ale je tam aj vajce na tvrdo...)

tejaja tejaja

17. 4. 2009 18:43

K cvikle sa kôpor veľmi nehodí, ale kôpka strúhaného chrenu by tomu prospela:-D

Iljusa Iljusa

17. 4. 2009 18:36

to vypadá velice zajímavě, díky za tip - mohla bych přidat i trochu kopru:-?:yes:;-) - pak by to vypadalo tak nějak "švédsky", když tam máme rybičku

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborový salát recept červená řepa recepty bramborový salát salát z červené řepy cervena repa salat salát z červené řepy s bramborem ruský bramborový salát recepty z červené řepy recept na bramborový salát recept bramborový salát červená řepa cervena repa recept ruský salát z červené řepy recepty červená řepa saláty z červené řepy saláty recept červená řepa saláty salat cervena repa recept červená řepa jak dlouho vařit řepu

Suroviny: brambory, sleď, cibule, řepa červená, voda, olej, ocet, cukr, sůl, pepř, zelí kysané

TopRecepty.cz

Bramborový salát s červenou řepou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xGoq