Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní Junior na grilu

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 9. 2014 18:14

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 288 kJ / 1 264 kcal
Bílkoviny50,10 g
Tuky76,64 g
Vláknina30,00 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 3,63 g
Sůl8,45 g
Sacharidy79,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Líbily se mi“Pivní špekáčky“od Ládi Hrušky.

Špekáčky nebyly,nahradila jsem je juniorem. Místo cibule byla paprika, trošku jsem si recept upravila a pochutnali jsme si stejně, jako p.Hruška :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

3. 9. 2014 18:00

Marcy: A já hloupá si myslela, že posledních 25 let se v Čechách už vlastní názor říkat může!

magdalenka magdalenka

3. 9. 2014 14:51

Fabio::yes:

Fabio

3. 9. 2014 14:34

ale názor není přece zlostný komentář, alespoň podle mě. Je to vyjádření se k tomu, o čem se diskutovalo u receptu. Na tom přece nic není, když někomu Junior vyhovuje a jinému ne.

Marcy

3. 9. 2014 14:17

Lidičky, proč ty zlostné komentáře?? Nikdo přece nikoho nenutí, aby to jedl. Pochopte, že někdo má tyhle "šmakulády" opravdu rád, sama znám takového člověka. Vyrostl na kvalitní stravě, netrpí nouzí, ale než aby si dal kus opravdového masa, raději sáhne po junioru. Prý mu nejvíce ze všeho chutnají levné párky a salámy, ať jsou z kopyt nebo ne. Já osobně tohle nemusím, ale taky neodsuzuji do pekel lidi s jinou chutí:-) A proč nadávat zrovna na tento recept, když se zde najdou jiné (a velmi nezdravé) pochutiny, jen ne s tak špatnou pověstí?? Např. moučníky plné tuku (průmyslově ztuženého) apod.... Když to člověk nepřehání....;-)

jarda Kadic jarda Kadic

3. 9. 2014 12:47

Fakt,kam se tady na vás hrabou trhovci na vietnamské tržnici:no:

Pouzina

3. 9. 2014 12:28

Dala bych 3 body za česnek, papriku a pivo:-)) ale nedám, páč recept nemám vyzkoušený a ani zkoušet nebudu...junior fáákt NE:no: a kombinace těch tří zdravých ingrediencí asi dohromady žádnou šmakuládu nedá:-))takže nic,fotky se zde nebodují...i když:-//

Achjo

3. 9. 2014 11:44

je to marný,přesně jak bylo řečeno, stačí si přečíst komentáře..Nejlepší je,že ty lidi si neuvědomujou že ničí sami sebe a ještě se cítí ukřivdění( výrazu ničí sami sebe opravdu věřte, znám člověka co se v tomhle oboru pohybuje a věřte mi že byste nechtěli vědět co v tom je a co to s tělem dělá..) A pak se divíme, že je čím dál víc nemocí a rakovin. Z čeho asi? A výmluvy typu že na dražší nemám jsou opravdu směšný, to vás někdo ty uzeniny nutí jíst, potřebujete je k životu? já nevím jak vy, ale radši si dám grilovanou zeleninu nebo kousek masa než kilo těhlech hnusů....ale jak řikám, je to vaše zdraví :no:

Fabio

3. 9. 2014 10:33

Mám to stejně jako žížala. Kdybych měl nedostatek peněz a nemohl si momentálně koupit drahé maso, raději bych si udělal těstoviny /mám několik receptů z dob studenstkých, kdy jsme neměli ani korunu:-8/, nebo pomazánku z taveného sýra a hub, nebo cokoliv. Mně připadá šílené, že se salámy a párky typu Junior prodávají a jsem strašně rád, že nevím co v nich je. Protože jsem maso a salámožrout, měl bych strach, že složení salámu ze mě udělá vegetariána :).

Jinak je to jídlo moc hezky upraveno i nafoceno :).

zizala zizala (moderátorka)

3. 9. 2014 07:07

Navir: Když mám málo peněz, ugriluju zeleninu, brambory a k tomu kousek pořádného masa a ne šišku bláta. Ani v naší školní jídelně nedávají do jídla kuřecí Junior a že se musí vyrovnat s velmi omezeným rozpočtem! Dokud se tohle bude kupovat, jíst a hlavně obhajovat, z toho označení "popelnice Evropy" se nevyhrabeme.

Mimochodem - pršut na gril by dal asi jen hlupák ;-)

Dajda Dajda

3. 9. 2014 06:35

cathleen: Naprosto souhlasím, a to nejen s tím, že si raději dám méně uzeniny, ale když už ji koupím, tak raději něco dražšího, o čem jsem přesvědčená, že obsahuje maso a ne vodu, škrob nebo zbytky, které sice nemusí být přímo škodlivé, ale proč bych je měla platit a ještě si myslet, že kupuju maso?

Navir: Za druhé taky neznám nikoho, kdo by měl důchod 15 tisíc! Takový plat nemá ani asistent na leckteré vysoké škole, a to má vzdělání a měl by být vybrán z nejlepších.:-//

cathleen cathleen (moderátorka)

3. 9. 2014 06:16

Navir: :-O já osobně neznám nikoho s tak hezkym důchodem, ale jde to přece i jinak - v pro nás (doma) opravdu zlých dobách jsme byli dlouhodobě raději bez salámu, než kupovat tyhle náhražky. A to i manžel, který je "masák".
Mám stejny názor jako zizala, jen jsem nebyla tak statečná to sem vlípnout.
Jednou do mêsíce? Tady přeci nejde o ničení si zdraví, ale chválení něčeho, v čem jsou namlety i drůbeží kosti, kůže a zbytecky peří...jasnê, jezte si, co chcete, ale nevybízejte k tomu všechny ostatní (občas používám i masox :-)) - nejsem žádný bio-bojovník :-p )

Anna Kocikova: krásná prezentace hotového jídla, jako vždy :-K

Navir Navir

2. 9. 2014 23:33

jumanji: Se neboj, kolečko salámu tě určo nezabije :-D Hlavně nesbírej houby, tam je riziko daleko větší :-!:-D

jumanji

2. 9. 2014 23:27

Jako,,,nic proti levným salámům. Problém ovšem je že mají minimální obsah masa. Vesměs je to samá náhražka a chemie. A tady už si nejsem jistý, zda se tato relativně neškodná chemie nepřemění tepelnou úpravou na nebezpečnou...:-/

Navir Navir

2. 9. 2014 23:02

zizala: Milá zlatá žížalo, až budu mít důchod 15 tis. měsíčně, tak se nad takové "šmakulády" taky povznesu. Ale pokud bude sociální politika taková jaká je, tak halt místo Pršutu budu kupovat Junior :-//

zizala zizala (moderátorka)

2. 9. 2014 20:54

Anna Kocikova: :-) Nejsem svatá, taky někdy nezdravě mlsám, klobáskou nebo slaninou a podobně. Tyhle mletý separáty ani vábně nevypadají, natož aby s nimi člověk chuťově hřešil ;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pivní utopenci ládi hrušky gothaj na grilu výroba domácího pršutu opékaný gothaj párky na grilu recept levné recepty na grilu junior salam norma gothaj na gril recept na výrobu pršutu špekáčky na grilu se zeleninou rozlítaní ptáčci normy salam na gril pivní utopence laďa hruška recepty ladi hrusky toceny kolac lada hruška točený koláč toceny kolac ladi hrusky obalovaný junior jak upravit špekáček pivní lorna pivní salám výroba recept

Suroviny: junior, pivo světlé, olej, hořčice, česnek, paprika čerstvá bílá

TopRecepty.cz

Pivní Junior na grilu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w8zX