Pivní Junior na grilu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 288 kJ / 1 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,10 g |
Tuky | 76,64 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 8,45 g |
Sacharidy | 79,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Líbily se mi“Pivní špekáčky“od Ládi Hrušky.
Špekáčky nebyly,nahradila jsem je juniorem. Místo cibule byla paprika, trošku jsem si recept upravila a pochutnali jsme si stejně, jako p.Hruška :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 9. 2014 18:00
Marcy: A já hloupá si myslela, že posledních 25 let se v Čechách už vlastní názor říkat může!
3. 9. 2014 14:51
Fabio:
3. 9. 2014 14:34
ale názor není přece zlostný komentář, alespoň podle mě. Je to vyjádření se k tomu, o čem se diskutovalo u receptu. Na tom přece nic není, když někomu Junior vyhovuje a jinému ne.
3. 9. 2014 14:17
Lidičky, proč ty zlostné komentáře?? Nikdo přece nikoho nenutí, aby to jedl. Pochopte, že někdo má tyhle "šmakulády" opravdu rád, sama znám takového člověka. Vyrostl na kvalitní stravě, netrpí nouzí, ale než aby si dal kus opravdového masa, raději sáhne po junioru. Prý mu nejvíce ze všeho chutnají levné párky a salámy, ať jsou z kopyt nebo ne. Já osobně tohle nemusím, ale taky neodsuzuji do pekel lidi s jinou chutí A proč nadávat zrovna na tento recept, když se zde najdou jiné (a velmi nezdravé) pochutiny, jen ne s tak špatnou pověstí?? Např. moučníky plné tuku (průmyslově ztuženého) apod.... Když to člověk nepřehání....
3. 9. 2014 12:47
Fakt,kam se tady na vás hrabou trhovci na vietnamské tržnici
3. 9. 2014 12:28
Dala bych 3 body za česnek, papriku a pivo ale nedám, páč recept nemám vyzkoušený a ani zkoušet nebudu...junior fáákt NE a kombinace těch tří zdravých ingrediencí asi dohromady žádnou šmakuládu nedátakže nic,fotky se zde nebodují...i když
3. 9. 2014 11:44
je to marný,přesně jak bylo řečeno, stačí si přečíst komentáře..Nejlepší je,že ty lidi si neuvědomujou že ničí sami sebe a ještě se cítí ukřivdění( výrazu ničí sami sebe opravdu věřte, znám člověka co se v tomhle oboru pohybuje a věřte mi že byste nechtěli vědět co v tom je a co to s tělem dělá..) A pak se divíme, že je čím dál víc nemocí a rakovin. Z čeho asi? A výmluvy typu že na dražší nemám jsou opravdu směšný, to vás někdo ty uzeniny nutí jíst, potřebujete je k životu? já nevím jak vy, ale radši si dám grilovanou zeleninu nebo kousek masa než kilo těhlech hnusů....ale jak řikám, je to vaše zdraví
3. 9. 2014 10:33
Mám to stejně jako žížala. Kdybych měl nedostatek peněz a nemohl si momentálně koupit drahé maso, raději bych si udělal těstoviny /mám několik receptů z dob studenstkých, kdy jsme neměli ani korunu/, nebo pomazánku z taveného sýra a hub, nebo cokoliv. Mně připadá šílené, že se salámy a párky typu Junior prodávají a jsem strašně rád, že nevím co v nich je. Protože jsem maso a salámožrout, měl bych strach, že složení salámu ze mě udělá vegetariána :).
Jinak je to jídlo moc hezky upraveno i nafoceno :).
Jinak je to jídlo moc hezky upraveno i nafoceno :).
3. 9. 2014 07:07
Navir: Když mám málo peněz, ugriluju zeleninu, brambory a k tomu kousek pořádného masa a ne šišku bláta. Ani v naší školní jídelně nedávají do jídla kuřecí Junior a že se musí vyrovnat s velmi omezeným rozpočtem! Dokud se tohle bude kupovat, jíst a hlavně obhajovat, z toho označení "popelnice Evropy" se nevyhrabeme.
Mimochodem - pršut na gril by dal asi jen hlupák
Mimochodem - pršut na gril by dal asi jen hlupák
3. 9. 2014 06:35
cathleen: Naprosto souhlasím, a to nejen s tím, že si raději dám méně uzeniny, ale když už ji koupím, tak raději něco dražšího, o čem jsem přesvědčená, že obsahuje maso a ne vodu, škrob nebo zbytky, které sice nemusí být přímo škodlivé, ale proč bych je měla platit a ještě si myslet, že kupuju maso?
Navir: Za druhé taky neznám nikoho, kdo by měl důchod 15 tisíc! Takový plat nemá ani asistent na leckteré vysoké škole, a to má vzdělání a měl by být vybrán z nejlepších.
Navir: Za druhé taky neznám nikoho, kdo by měl důchod 15 tisíc! Takový plat nemá ani asistent na leckteré vysoké škole, a to má vzdělání a měl by být vybrán z nejlepších.
3. 9. 2014 06:16
Navir: já osobně neznám nikoho s tak hezkym důchodem, ale jde to přece i jinak - v pro nás (doma) opravdu zlých dobách jsme byli dlouhodobě raději bez salámu, než kupovat tyhle náhražky. A to i manžel, který je "masák".
Mám stejny názor jako zizala, jen jsem nebyla tak statečná to sem vlípnout.
Jednou do mêsíce? Tady přeci nejde o ničení si zdraví, ale chválení něčeho, v čem jsou namlety i drůbeží kosti, kůže a zbytecky peří...jasnê, jezte si, co chcete, ale nevybízejte k tomu všechny ostatní (občas používám i masox - nejsem žádný bio-bojovník )
Anna Kocikova: krásná prezentace hotového jídla, jako vždy
Mám stejny názor jako zizala, jen jsem nebyla tak statečná to sem vlípnout.
Jednou do mêsíce? Tady přeci nejde o ničení si zdraví, ale chválení něčeho, v čem jsou namlety i drůbeží kosti, kůže a zbytecky peří...jasnê, jezte si, co chcete, ale nevybízejte k tomu všechny ostatní (občas používám i masox - nejsem žádný bio-bojovník )
Anna Kocikova: krásná prezentace hotového jídla, jako vždy
2. 9. 2014 23:33
jumanji: Se neboj, kolečko salámu tě určo nezabije Hlavně nesbírej houby, tam je riziko daleko větší
2. 9. 2014 23:27
Jako,,,nic proti levným salámům. Problém ovšem je že mají minimální obsah masa. Vesměs je to samá náhražka a chemie. A tady už si nejsem jistý, zda se tato relativně neškodná chemie nepřemění tepelnou úpravou na nebezpečnou...
2. 9. 2014 23:02
zizala: Milá zlatá žížalo, až budu mít důchod 15 tis. měsíčně, tak se nad takové "šmakulády" taky povznesu. Ale pokud bude sociální politika taková jaká je, tak halt místo Pršutu budu kupovat Junior
2. 9. 2014 20:54
Anna Kocikova: Nejsem svatá, taky někdy nezdravě mlsám, klobáskou nebo slaninou a podobně. Tyhle mletý separáty ani vábně nevypadají, natož aby s nimi člověk chuťově hřešil
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 11 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 14 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 15 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 3 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 3 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 4 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 6 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 7 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 8 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 8 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina
Další recepty
Tématické fráze: pivní utopenci ládi hrušky gothaj na grilu výroba domácího pršutu opékaný gothaj párky na grilu recept levné recepty na grilu junior salam norma gothaj na gril recept na výrobu pršutu špekáčky na grilu se zeleninou rozlítaní ptáčci normy salam na gril pivní utopence laďa hruška recepty ladi hrusky toceny kolac lada hruška točený koláč toceny kolac ladi hrusky obalovaný junior jak upravit špekáček pivní lorna pivní salám výroba recept
Suroviny: junior, pivo světlé, olej, hořčice, česnek, paprika čerstvá bílá
Pivní Junior na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w8zX
36 názorů